PDA

View Full Version : 17 Qershori Dita e Babait ne SHBA


Reana
18-06-07, 03:43
Sot, me 17 Qershor, ne SHBA eshte festuar Dita e Babait. Kjo feste festohet te dielen e trete te muajit qershor, per cdo vit.
Eshte dite qe shenon dhe feston rrolin e babait si prind.
Eshte feste sekulare, dhe ne pergjithesi perfshin aktivitete familjare, vizita dhe dhurata per babain.

Me respekt te vecante ndaj babait tim,
shfrytezoj rastin qe te uroj gjithe prinderit shqiptare poashtu, per rrolin e tyre ne krijimin e kushteve dhe ngritjen e gjeneratave te reja,


URIME DITA E BABAIT!!!!

http://www.dhenryart.com/images/floral/CascadeRoses.jpg

Preshevar
18-06-07, 10:34
Njė festė "komerciale", asgjė me shumė ! :cool: