PDA

View Full Version : "Publicitet"


Albanian eX|PerT
28-06-07, 17:47
Ejani e shfrytezojme rastin, te "bejme" marketing, reklama, e "t'a shtojme" famen e firmave, e zyreve tona! :biggrin:

Po filloj une njehere me:

Legenda!
Nje kontabiliste e rralle, me nje largepamesi te madhe, mendjemprehtesi te dalluar, puna e palodhshme e se ciles behet shkak per nje profitabilitet te jashtezakonshme ne firmen tuaj, mbase ne menyre defenzive ruan biznesin tuaj, dhe largon cdo polaritet mes partnereve akcionare, dhe invokon panderprere per ambicje nga bashkepunetoret qe te arrijne ne ekspansion, e te jene ne shoqeri sa me karizmatik me investimet gjigante, mbase te qenurit e saj nje ekonomiste e njohur, ajo ne menyre permanente tregon kapacitetin e saj kolosal qe te mos i zhenjej lideret e firmave. Ejan dhe binduni, do shihni gjeniun e kombit LEGENDA, e cila per nje jave ua ēon firmen ne falimentin! :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Albanian eX|PerT
28-06-07, 17:59
Rilinda!

Aktiviste e dalluar, vizionare, altruiste, me nje piksynim te cilit i qendron konsekuent deri ne fund, pra zhdukjen e korrupcionit dhe duhanit. Lufton pa meshirshem me zero tolerenca krimin e organizuar dhe nuk i le ne letargji organet kompetente qe duhet t'i zbulojne konspiracionet famekeqe te udhehequra nga politikanet te cilet i kane shpallur lufte Rilindes e cila ne publik shfaqet si aktiviste me ide te apolitizimit, larg politikaneve lanok. Argumentet e punes se Rilinda eshte koleksion i vertete i arritjeve te sukseseve kunder krimit te organizuar, korrupcionit, dhe duhanit jane se: Prej vitit 2004 deri ne vitin 2007 (periudhe kjo kur eshte aktivizuar ne kete mision Rilinda) eshte shtuar krimi i organizuar (mijera vrasje ne vite), korrupsioni ka arritur kulminacionin (cdo funskionar bile nga nje BMW e ka arrit), duhani po konsumohet akoma me shume (edhe pse jane ngritur cmimet). Ejani per nje progresivitet e prosporitet me te nderuaren tone, Rilindėn! :biggrin: :tongue: :biggrin: :tongue:

rilinda
28-06-07, 18:37
Rilinda!

Aktiviste e dalluar, vizionare, altruiste, me nje piksynim te cilit i qendron konsekuent deri ne fund, pra zhdukjen e korrupcionit dhe duhanit. Lufton pa meshirshem me zero tolerenca krimin e organizuar dhe nuk i le ne letargji organet kompetente qe duhet t'i zbulojne konspiracionet famekeqe te udhehequra nga politikanet te cilet i kane shpallur lufte Rilindes e cila ne publik shfaqet si aktiviste me ide te apolitizimit, larg politikaneve lanok. Argumentet e punes se Rilinda eshte koleksion i vertete i arritjeve te sukseseve kunder krimit te organizuar, korrupcionit, dhe duhanit jane se: Prej vitit 2004 deri ne vitin 2007 (periudhe kjo kur eshte aktivizuar ne kete mision Rilinda) eshte shtuar krimi i organizuar (mijera vrasje ne vite), korrupsioni ka arritur kulminacionin (cdo funskionar bile nga nje BMW e ka arrit), duhani po konsumohet akoma me shume (edhe pse jane ngritur cmimet). Ejani per nje progresivitet e prosporitet me te nderuaren tone, Rilindėn! :biggrin: :tongue: :biggrin:

Mashallah, Mashallah! Reklam ANTIDUHAN a?!
Sa duhet me t'pagu pėr kėtė reklam? :biggrin:


p.s. Expert, jom tu e pregatit skenarin pėr ty!

legenda
28-06-07, 21:20
....ahahaaa,ahahaaaa

"vallaj",,, i qoj ne FALIMENTIM saoraaaa,ahahaaa
se as milionat nuk me dalin boll,,,per idet e mia megallomane...ahahaaaap.s.nuk jam more kontabiliste,qy....


Ejani e shfrytezojme rastin, te "bejme" marketing, reklama, e "t'a shtojme" famen e firmave, e zyreve tona! :biggrin:

Po filloj une njehere me:

Legenda!
Nje kontabiliste e rralle, me nje largepamesi te madhe, mendjemprehtesi te dalluar, puna e palodhshme e se ciles behet shkak per nje profitabilitet te jashtezakonshme ne firmen tuaj, mbase ne menyre defenzive ruan biznesin tuaj, dhe largon cdo polaritet mes partnereve akcionare, dhe invokon panderprere per ambicje nga bashkepunetoret qe te arrijne ne ekspansion, e te jene ne shoqeri sa me karizmatik me investimet gjigante, mbase te qenurit e saj nje ekonomiste e njohur, ajo ne menyre permanente tregon kapacitetin e saj kolosal qe te mos i zhenjej lideret e firmave. Ejan dhe binduni, do shihni gjeniun e kombit LEGENDA, e cila per nje jave ua ēon firmen ne falimentin! :biggrin: :biggrin: :biggrin: