PDA

View Full Version : Njeriu me i quditshem ne botė


xnjeri
21-07-07, 17:02
Ketu i keni disa foto te njeriut me te quditshem ne botė. Ajo qe kisha kerku se pari vetja ime e pastaj edhe nga ju qe ta falendrojm Allahun i cili na ka kariju ne formen me te bukur, si dhe mos te pritojm t'i kryjm obligimet qe i kemi ndaj Ti.http://www.abunawaf.com/filesplus/2007-07/item-FiKzjajOvx.jpg 700) {this.width=700; this.style.cursor='hand'; this.title='اضغط هنا لتكبير الصورة';}">

rovena
21-07-07, 17:45
Ketu i keni disa foto te njeriut me te quditshem ne botė. Ajo qe kisha kerku se pari vetja ime e pastaj edhe nga ju qe ta falendrojm Allahun i cili na ka kariju ne formen me te bukur, si dhe mos te pritojm t'i kryjm obligimet qe i kemi ndaj Ti.http://www.abunawaf.com/filesplus/2007-07/item-FiKzjajOvx.jpg 700) {this.width=700; this.style.cursor='hand'; this.title='اضغط هنا لتكبير الصورة';}">
Pershendetje xnjeri
Te pergezoj per temen eshte interesante ,nuk jam e sigurt por ndoshta personi i fotos vuan nga nje semundje qe eshte e njohur me orologjin <elephandiasis> sidomos ne Afrik ka qene e perhapur ,kjo semundje zmadhon disa pjese te trupit jashte mase per kete arsye ka marr dhe kete emer.
Shpresoj te jem e qarte megjithese nuk perdor mire gjuhen!
Gjithe te mirat

xnjeri
27-07-07, 14:13
Pershendetje xnjeri
Te pergezoj per temen eshte interesante ,nuk jam e sigurt por ndoshta personi i fotos vuan nga nje semundje qe eshte e njohur me orologjin <elephandiasis> sidomos ne Afrik ka qene e perhapur ,kjo semundje zmadhon disa pjese te trupit jashte mase per kete arsye ka marr dhe kete emer.
Shpresoj te jem e qarte megjithese nuk perdor mire gjuhen!
Gjithe te mirat


Flm per te dhenat Rovena, ishit shum e qart. Allahu sprovon disa njerz apo disa persona qe te tjeret t'i kujtojn te mirat e Tij, qe neve rrall her apo fare nuk i kujtojm ato, e qe jan aq te shumta sa qe fare nuk mund t'i numrojm. Mirpo nuk mjafton vetem me kujtime apo falenderime... duhet t'i rrekemi mesimeve te Zotit dhe te veprojm vetem ashtu siq na ka mesuar Aij sepse Ai eshte i gjith dijshmi, fuqi ploti qe nuk i fshihet asgje.