PDA

View Full Version : Shrkjona e rapė dhe e fdniut...??


Murgesha
25-07-07, 15:03
Op e hipa tėkė metė e frėmyuzar gan meta e Yrlės ėq toht es en loxejmė tevėm hsrkojnat e rapa e ėt ufindt ėn lajfi dhe tukpojmė trejk aflijnė.

Ėrdhuroni.


A_ _ _ _ _ A


Jegje cali lajfė tėshė.

lyra2
25-07-07, 15:05
Ojk ėtshė fajla ArbreshA

^katunari^
25-07-07, 15:07
Ojk ėtshė fajla ArbreshA

Skruni PYSH more, se marrin vesh Alfanabetat is enu kto ojjjjjjjjjjjjjjj

Murgesha
25-07-07, 15:10
Ojk ėtshė fajla ArbreshA

Op e rapnoj, ehde es mak runemdar tėkė.

V_ _ _ _M.

Sp. Pej dhe it ojnd llushemb....

Virti
25-07-07, 15:13
nga nje te kuqe e keni qyyyy
na s'po mund lexojme mbare, e lere ma mbrapsht phaaaa :rolleyes:

lyra2
25-07-07, 15:17
Skruni PYSH more, se marrin vesh Alfanabetat is enu kto ojjjjjjjjjjjjjjj

kanurat,shjronjke per shjornk jo po veq pishrjau rnein....mos shjurk mbrapsht..

lyra2
25-07-07, 15:18
nga nje te kuqe e keni qyyyy
na s'po mund lexojme mbare, e lere ma mbrapsht phaaaa :rolleyes:
Virti,leoxon ti edhe kusht po knu po mneon se e di qe je iltenegjent bllo...

Virti
25-07-07, 15:21
Virti,leoxon ti edhe kusht po knu po mneon se e di qe je iltenegjent bllo...
'zamakeq per mu cka perjetova... :biggrin:

^katunari^
25-07-07, 15:22
kanurat,shjronjke per shjornk jo po veq pishrjau rnein....mos shjurk mbrapsht..

ina alyr, roma shev.............................
fabsh harj e u gzoshf

Ma-Origano
05-12-07, 15:40
R_ _ _ _ _ _ _ _J ju flm per mirkuptimin!