PDA

View Full Version : Shkencataret dhe studiusit e Kanunit.


SoKoLi-i-Maleve
25-08-07, 19:28
Shekncataret boteror studijojn Kanunin dhe vlerat e ti,artikull shum interesant ne Gazeta Shqiptare:http://www.balkanweb.com/gazetav4/index.php?id=19128