PDA

View Full Version : Sydney FC. Vs .LA Galaxy


Krokodilli
27-11-07, 14:41
Loja e futbollit qe u mbajt sot me 27/11/2002 mes LA Galaxy te Los Angelosit dhe Sydney Fc te Australis mbaroj me rezultat 5:3 per Sydney Fc.
ne kete loj luajti David Beckhan ku ne minuten e 56 arriti te shenoj golin e par pe LA Galaxy,, Kjo eshte Fitore e madhe per Sydney FC dhe e vetmja loj kunder La Galaxy.
Pritet (remach) qe ne fillim te vitit te ardhshem loja te luhet ne Los Angelos perseri mes FC Sydney dhe LA Galaxy,,,
David Beckah ka nje pag rreth 1 milion US dollar ne jave nga LA Galaxy,, kurse lojtari i dyt me i paguari ne LA GALAXY ka nje pag rreth 1 milion US ne Vit

kurse lojtari qe paguhet me se shumti ne Sydney Fc eshte 900.000 Aus dollar ne vit

Preshevar
27-11-07, 15:16
Loja e futbollit qe u mbajt sot me 27/11/2002 mes LA Galaxy te Los Angelosit dhe Sydney Fc te Australis mbaroj me rezultat 5:3 per Sydney Fc.
ne kete loj luajti David Beckhan ku ne minuten e 56 arriti te shenoj golin e par pe LA Galaxy,, Kjo eshte Fitore e madhe per Sydney FC dhe e vetmja loj kunder La Galaxy.
Pritet (remach) qe ne fillim te vitit te ardhshem loja te luhet ne Los Angelos perseri mes FC Sydney dhe LA Galaxy,,,
David Beckah ka nje pag rreth 1 milion US dollar ne jave nga LA Galaxy,, kurse lojtari i dyt me i paguari ne LA GALAXY ka nje pag rreth 1 milion US ne Vit

kurse lojtari qe paguhet me se shumti ne Sydney Fc eshte 900.000 Aus dollar ne vit


A n'Arkiva e gjete ket lajm a ? :biggrin:

Krokodilli
30-11-07, 09:10
A n'Arkiva e gjete ket lajm a ? :biggrin:

jo o shoku preshevar,, pasna ba gabim ne shtyp 2007 jo 2002 na falni

Krokodilli
30-11-07, 09:11
Loja e futbollit qe u mbajt sot me 27/11/2007 mes LA Galaxy te Los Angelosit dhe Sydney Fc te Australis mbaroj me rezultat 5:3 per Sydney Fc.
ne kete loj luajti David Beckhan ku ne minuten e 56 arriti te shenoj golin e par pe LA Galaxy,, Kjo eshte Fitore e madhe per Sydney FC dhe e vetmja loj kunder La Galaxy.
Pritet (remach) qe ne fillim te vitit te ardhshem loja te luhet ne Los Angelos perseri mes FC Sydney dhe LA Galaxy,,,
David Beckah ka nje pag rreth 1 milion US dollar ne jave nga LA Galaxy,, kurse lojtari i dyt me i paguari ne LA GALAXY ka nje pag rreth 1 milion US ne Vit

kurse lojtari qe paguhet me se shumti ne Sydney Fc eshte 900.000 Aus dollar ne vit