PDA

View Full Version : 2Blondinat


Fahri
09-12-07, 17:08
Dy qika te bukura me flok te bardha u veshen e u ndreqen u lyn e u ngjyn edhe dolen ne rrug po tuj hec krejt djemt po ju fishllojshin e po i ngucshin me fjal e po i thot njana shoqes qka kan njerzit qe po na kqyrin tjetra tha po jemi shum te mira edhe te meqme dhe vazhdun rrugen kur u perkul njana dhe e gjet nje pasqyre e kthej kah vetja e po i thot shoqes qikjo ne pasqyre po me doket e njofshme tjetra tha nal ta shoh e kthej ka vetja e po i thot e moj budallic po une jam a spo me njef a

Ma-Origano
14-12-07, 19:03
shum bukur fahri edhe une po them dicka....

Ma-Origano
14-12-07, 19:04
eshte nje djal me mamin e vet kalon nje grua me stomak te madhe edhe e pyet fmija mamin mami pse e ka ajo gruaja stomakun e madhe?mami pergjigjet ajo ka fmin e vet ne barke fmija thota shum keq qe haka fmijet ajo grua!

Ma-Origano
14-12-07, 19:06
kalojme pak te video humoristike http://www.youtube.com/watch?v=sx8e5Io63LY

Ma-Origano
14-12-07, 19:07
http://www.youtube.com/watch?v=UjXi6X-moxE

Ma-Origano
14-12-07, 19:07
tani nje tjeter video http://www.youtube.com/v/VRjSyUiI9M8

Ma-Origano
14-12-07, 19:08
http://www.youtube.com/watch?v=VRjSyUiI9M8

Ma-Origano
14-12-07, 19:08
http://www.youtube.com/watch?v=hVJBvfBoO4c

Ma-Origano
14-12-07, 19:09
http://www.youtube.com/v/hVJBvfBoO4c stupcat!

Ma-Origano
14-12-07, 19:10
shikoni pak kete http://www.youtube.com/watch?v=tplANGbNSPE

Ma-Origano
14-12-07, 19:10
http://www.youtube.com/v/tplANGbNSPE

Ma-Origano
14-12-07, 19:11
edhe nje tjeter http://www.youtube.com/watch?v=HltzQsr-WS0

Ma-Origano
14-12-07, 19:11
ja edhe nje tjeter http://www.youtube.com/v/HltzQsr-WS0

Ma-Origano
14-12-07, 19:12
http://www.youtube.com/watch?v=kRSU3cUEbes

Ma-Origano
14-12-07, 19:13
http://www.youtube.com/v/kRSU3cUEbes

Ma-Origano
14-12-07, 19:14
http://youtube.com/watch?v=7v_lChAepzU&mode=related&search=

Ma-Origano
14-12-07, 19:14
http://www.youtube.com/v/7v_lChAepzU

Ma-Origano
14-12-07, 19:15
http://www.youtube.com/watch?v=Dye5hp7X168

Ma-Origano
14-12-07, 19:15
http://www.youtube.com/v/Dye5hp7X168

Ma-Origano
14-12-07, 19:16
vIDEO PRESIDENTI BUSH http://www.youtube.com/watch?v=V-kKYTc-AZ4&mode=related&search=

Ma-Origano
14-12-07, 19:16
PRAP VIDEO BRESIDENTI BUSH http://www.youtube.com/v/V-kKYTc-AZ4

Ma-Origano
14-12-07, 19:17
EDHE NJE TJETER http://www.youtube.com/watch?v=w0GPtOivFMY&mode=related&search=

Ma-Origano
14-12-07, 19:17
http://www.youtube.com/v/w0GPtOivFMY

Ma-Origano
14-12-07, 19:18
http://www.youtube.com/watch?v=niQA0qlB8GI&NR

Ma-Origano
14-12-07, 19:18
http://www.youtube.com/v/niQA0qlB8GI

Ma-Origano
14-12-07, 19:19
video shqiptar http://www.youtube.com/v/QTz782PVI-8

Ma-Origano
14-12-07, 19:19
http://www.youtube.com/v/m4l2UUueH5Q

Ma-Origano
14-12-07, 19:20
http://www.youtube.com/v/5bPMwAHdJCg

Ma-Origano
14-12-07, 19:21
http://www.youtube.com/v/pIqhUCZgwXQ

Ma-Origano
14-12-07, 19:21
http://www.youtube.com/v/_cCdoXIlKMw