PDA

View Full Version : Gezuar Vitin E Ri 2008


Djellza:
14-12-07, 23:33
GEZAUR VITIN E RI 2008

************************
____0820082008200820
___2008200820082008200
__2008____________200808
__________________200808
_________________200808
_______________200808
_____________200808
___________200808
_________200808
_______200808
_____200808_________08
___200808_________2008
___2008200820082008200
___2008200820080082008
************************
‘08’08’08’08’08’08’08’08’08
************************
____200820082008200
___200820082008200820
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
___2008200820082008200
____0820082008200820
************************
‘08’08’08’08’08’08’08’08’08
************************
____200820082008200
___200820082008200820
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
___2008200820082008200
____0820082008200820
************************
‘08’08’08’08’08’08’08’08’08
************************
_____082008200820082002
___20082008200820082002008
___20082008200820082002008
___082008___________082008
____082008__________082008
_____082008________082008
______082008______082008
_________082008_082008____
_________082008082008_____
______082008_____082008
_____082008_______082008
____082008_________082008
___082008___________082008
___20082008200820082002008
___20082008200820082002008
_____082008200820082002


_______0__o_o__o_0_0_o_o__0
______0___o__o__o0_0__o_o__0
_____0___o__o_o__0_0__o___o__0
____0_o___o___o__0_0___o___o__0
____00o0000o00o0o0_0o00o00oo0oo0
___000o0o00000o000_000o00o0o000o0
___00000o000o000o0_000o000o00000o0
___0o00oo00o0o00o0__0000o0o0o00000
___0o0o00000o00o0___000o0o0o0o0o00
____0o0o0000o0o0_____0000o00o00o0
_____0000o0000________ 00o000o000
______0000000___________0000000
________00___ GEZUAR______00
_______00_______ 2008________00
______00_____________________ 00
_____00________TE GJITHEVE_____00
____00_____-Djellza ju uron _______00
_000000_________GEZUAR________000000_

luan_i
14-12-07, 23:40
GEZAUR VITIN E RI 2008

************************
____0820082008200820
___2008200820082008200
__2008____________200808
__________________200808
_________________200808
_______________200808
_____________200808
___________200808
_________200808
_______200808
_____200808_________08
___200808_________2008
___2008200820082008200
___2008200820080082008
************************
‘08’08’08’08’08’08’08’08’08
************************
____200820082008200
___200820082008200820
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
___2008200820082008200
____0820082008200820
************************
‘08’08’08’08’08’08’08’08’08
************************
____200820082008200
___200820082008200820
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
___2008200820082008200
____0820082008200820
************************
‘08’08’08’08’08’08’08’08’08
************************
_____082008200820082002
___20082008200820082002008
___20082008200820082002008
___082008___________082008
____082008__________082008
_____082008________082008
______082008______082008
_________082008_082008____
_________082008082008_____
______082008_____082008
_____082008_______082008
____082008_________082008
___082008___________082008
___20082008200820082002008
___20082008200820082002008
_____082008200820082002


_______0__o_o__o_0_0_o_o__0
______0___o__o__o0_0__o_o__0
_____0___o__o_o__0_0__o___o__0
____0_o___o___o__0_0___o___o__0
____00o0000o00o0o0_0o00o00oo0oo0
___000o0o00000o000_000o00o0o000o0
___00000o000o000o0_000o000o00000o0
___0o00oo00o0o00o0__0000o0o0o00000
___0o0o00000o00o0___000o0o0o0o0o00
____0o0o0000o0o0_____0000o00o00o0
_____0000o0000________ 00o000o000
______0000000___________0000000
________00___ GEZUAR______00
_______00_______ 2008________00
______00_____________________ 00
_____00________TE GJITHEVE_____00
____00_____-Djellza ju uron _______00
_000000_________GEZUAR________000000_
E paske punuar me shumė durim dhe shumė bukur. Tė lumshin duartė.
Edhe ty Urime, suksese dhe shumė fat!

turisti
15-12-07, 00:44
Urime te gjitheve, me shendet, lumturi dhe jete te gjate.

http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3419417/2/istockphoto_3419417_candles_happy_new_year_2008.jp g

http://i4.bebo.com/016a/15/medium/2007/06/11/03/3967541157a4645209286m.gif

Albaner
15-12-07, 02:14
Urime Shqiptar Gjith T'mirat N'jet

http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3945837/2/istockphoto_3945837_bottle_champagne_saying_happy_ new_year_2008.jpg

Gezuar......

DEA
15-12-07, 12:57
A eshte more heret me ja urue vitin e ri!

Ma-Origano
15-12-07, 17:49
Gezuar te gjithve Vitin e Ri 2008!

Ma-Origano
15-12-07, 17:49
shpresoj se do jeni te gjithe te gezuar me familje te veta!

ReZe
16-12-07, 00:59
http://zangygraphics.com/happynew/73d42c583235fae2bea23841c9f48cf09207bbc8ea1ea3415b 7c07a130550f12.gif[/url][/IMG]

Marco
16-12-07, 01:58
GEZAUR VITIN E RI 2008

************************
____0820082008200820
___2008200820082008200
__2008____________200808
__________________200808
_________________200808
_______________200808
_____________200808
___________200808
_________200808
_______200808
_____200808_________08
___200808_________2008
___2008200820082008200
___2008200820080082008
************************
‘08’08’08’08’08’08’08’08’08
************************
____200820082008200
___200820082008200820
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
___2008200820082008200
____0820082008200820
************************
‘08’08’08’08’08’08’08’08’08
************************
____200820082008200
___200820082008200820
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
20082008________20082008
___2008200820082008200
____0820082008200820
************************
‘08’08’08’08’08’08’08’08’08
************************
_____082008200820082002
___20082008200820082002008
___20082008200820082002008
___082008___________082008
____082008__________082008
_____082008________082008
______082008______082008
_________082008_082008____
_________082008082008_____
______082008_____082008
_____082008_______082008
____082008_________082008
___082008___________082008
___20082008200820082002008
___20082008200820082002008
_____082008200820082002


_______0__o_o__o_0_0_o_o__0
______0___o__o__o0_0__o_o__0
_____0___o__o_o__0_0__o___o__0
____0_o___o___o__0_0___o___o__0
____00o0000o00o0o0_0o00o00oo0oo0
___000o0o00000o000_000o00o0o000o0
___00000o000o000o0_000o000o00000o0
___0o00oo00o0o00o0__0000o0o0o00000
___0o0o00000o00o0___000o0o0o0o0o00
____0o0o0000o0o0_____0000o00o00o0
_____0000o0000________ 00o000o000
______0000000___________0000000
________00___ GEZUAR______00
_______00_______ 2008________00
______00_____________________ 00
_____00________TE GJITHEVE_____00
____00_____-Djellza ju uron _______00
_000000_________GEZUAR________000000_


Ja uroj Festen e vitit te ri njeqashtu Besimtarve Musliman ju Urj Festen e Bajramit , Kaloni mir ne keto festa te ardhsme .. Respekt Marco

SANTANA-29
17-12-07, 13:18
http://www.fremontdads.com/images/santa-baby-web.jpg


PERSHENDES TE GJITHE ANETARET E KETIJ FORUMI.JU UROJ NGA ZEMRA GEZUAR VITIN E RI 2008, SA ME SHUME SHENDET, MBARESI NE FAMILJET TUAJA, SUKSESE TE METEJESHME DHE CFARE TJU DESHIROJE ZEMRA.

http://it.wrs.yahoo.com/_ylt=A0geunKJBZhFpzoAwDcmDQx./SIG=131ch4j0s/EXP=1167677193/**http%3A//home.wangjianshuo.com/archives/2004/01/22/shanghai-flower-new.year.jpg

Lona
17-12-07, 15:25
http://img.123greetings.com/eventsnew/ejan_ny_fireworks/1069-038-13-1027.gif

Zero Cool
17-12-07, 18:13
http://img.photobucket.com/albums/v155/zerocoolnl/VitiiRi.jpg

selvija
18-12-07, 21:19
http://cap06.caption.it/352/captionit141803I587D35.jpg

Zero Cool
22-12-07, 14:50
http://img.photobucket.com/albums/v155/zerocoolnl/Vitiiri-1.gif

Arb
22-12-07, 14:52
Me hajr te gjitheve 2008!

Vit i shpresave te medha. Pavaresia do te zyrtarizohet. Dite me te mira po na vijne...

Zero Cool
23-12-07, 11:56
http://img.photobucket.com/albums/v155/zerocoolnl/ZC/vitiiri1.jpg

Sy_kaltra
23-12-07, 18:15
http://www.zbavitje.com/modules/coppermine/albums/userpics/10033/normal_groza3690.jpg

Amina
23-12-07, 21:00
Urime te gjitheve e 2008ta , dhe te jet nje vit i plotesimit e deshirave te juaja, dhe atyre qe ju rrethojne.

gazi-de
25-12-07, 20:08
Umime Viti i ri 2008 Dardani,gezuar*................................... .........:smile:

aLbaChiCk
25-12-07, 20:36
http://i190.photobucket.com/albums/z184/EsmerJa/HappyNewYear.jpg

emine
25-12-07, 20:44
http://img.photobucket.com/albums/v155/zerocoolnl/ZC/vitiiri1.jpg
a KEMI DAL NE VITIN 2008 a? pasna met mas me kohen:(

ninnela
25-12-07, 20:51
Gezuar Vitin E Ri 2008 Me Deshire Qe Ky Vit Tju Sjell Shendet,fat, Hare E Lumturi Neper Shtepit Tuaja Dhe Te Dashurve Tuaj


urimeeeeeeeeeeee Per Shume Moteeeeeeeeeeeeeeeeee

LABI
25-12-07, 20:53
T'gjitheve juve ketu ne Dardani , ju uroj vitin e Ri :biggrin:

uck_aksh
26-12-07, 01:13
http://i86.photobucket.com/albums/k107/uck_aksh/dardan1copy.jpg

BeLLa^SteLLa
26-12-07, 16:38
Gezuar Vitin E Ri 2008

aLbAnIa_gIrl
26-12-07, 17:35
http://zangygraphics.com/happynew/73d42c583235fae2bea23841c9f48cf09207bbc8ea1ea3415b 7c07a130550f12.gif (http://www.ZangyGraphics.com/picture.php?c=newyear&n=53)

Dreni30
27-12-07, 11:04
Gezuar 2008-ta per te gjithe ne ne boten mbare. Me shprese qe ky vit i ardheshem te jet plotesim i deshirave tona/ tuaja te kahmoteshme.
Pra edhe nje here.
Gezuar....., gezuar....., gezuar.

tushja
27-12-07, 20:24
http://hometown.aol.de/NottulnBoy1/schneekugel7.gif
Nė pragė tė ndrrimit tė mot-motėve,tė gjithė anėtarėve tė Forumit Dardania.de ju dėshirojė njė Ardhmėri tė ndriquar,suksese dhe shumė shėndet!

Tushja

lyra2
28-12-07, 22:16
Te nderuar miq te FORUMIT DARDANIA!
Ju uroj nga zemra "Gezuar dhe per shume mot Vitin e Ri 2008!", qofte per te gjithe popullin shqiptar nje vit i mbare i mbushur plot me suksese, me Pavaresine e Kosoves dhe me integrimin e Shqiperise ne Nato dhe ne Bashkimin evropian!
Gezuar Gezuar!

lyra2
28-12-07, 22:26
http://img80.imageshack.us/img80/133/ppeeemmgi1.png (http://imageshack.us)

Giovanni
29-12-07, 10:58
http://img452.imageshack.us/img452/3663/gezuar6pz.png

legenda
29-12-07, 14:21
LEXUES TE NDERUAR
ANTARE TE NDERUAR
dhe STAFIT TE DARDANISE,qe palodhshem kujdeset per keto faqe virtuale,,,iu

UROJ VITIN E RI ***2008***

le te jete ky vit qe po vjen vit i realizimit te enderrave,plotesim i deshirave ....etj.etj....te cilat te kurorezohen me :

PAVARESINE E KOSOVES.
GEZUAAAAAAR!!!!!!!

Naki
29-12-07, 20:25
http://grusskarten.personello.com/buttons/neujahrsgruesse.jpg (http://de.personello.com/shop/de/showdesigner_postcarda6.php)Njė dritė mė shumė
Njė hapė drejt sukseseve
Njė ardhmėri tė buzėqeshur
Njė Festė e pavarsisė sė Vendlindjes

Njė Rrėshqitje tė mbarė nė vitin e Ri 2008, duke ju dėshiruar Shėndet tė mirė,suksese nė tė gjitha sferat e jetės dhe begati nė familjet e juaja.


Ju dėshiron Naki!

rilinda
30-12-07, 19:15
http://i214.photobucket.com/albums/cc166/commentsplanet//Images/new-years/images/12817.gif
http://i214.photobucket.com/albums/cc166/commentsplanet//Images/new-years/images/20.gif

ssara
30-12-07, 21:09
Forumist tė nderuar nė vitin e ri 2008 tė gjithėve ju urojė fat dhe lumturi, paēi shėndetin mbi tė gjitha.

Murgesha
30-12-07, 22:34
Tė dashur anėtar tė forumit DARDANIA.DE!

Viti 2008 qoftė pėr tė gjithė ju vit qė plotėson dėshirat e synimet tuaja nė tė gjitha planet.

Me shpresė se viti 2008 do tė sjell begati, rahati e lumturi nė familjet tuaja ju uroj e pėrshėndes tė gjithėve.

Murgesha!

Xuki
30-12-07, 22:57
http://photos1.hi5.com/0015/909/531/cT6Z60909531-02.bmp

LuLjaa
31-12-07, 01:09
Ju Pėrshėndes gjithve dhe ju uroj

...::» Vitin e Ri 2008 «::...

..... Gėzuar .... Gėzuar .... Gėzuar ....

http://www.dreamstime.com/happy-new-year-card-thumb3381639.jpg

Luana
31-12-07, 05:15
hahahaaaaaa..............
Murgesha , doku dil me shpesh ne FD se po me pelqejka se si po na pershendet me keto ylla te shendritshme .....:biggrin:
Te gjithe Anetareve te Dardanis ju uroj nga zemra gezuar vitin e ri 2008.

Gjithashtu ju uroj qe ky vit te jete plot suksese the mbarsi per te gjithe ju kudo qe ndodheni.....


http://i264.photobucket.com/albums/ii185/zizw2/newyear/30.gif

Dukagjinas_i
31-12-07, 09:20
Gezuar Vitin e Ri 2008.....

1114

Dukagjinas_i
31-12-07, 09:24
Urime te gjitheve Viti I Ri 2008

1115

egi
31-12-07, 10:18
Viti i ri 2008, u plakem..te gjithve ju deshiroj mu pertri (atyne qe po ju doket se jan plak) dhe ata qe kan qef pak mu plak, ishalla plaken :biggrin:

Paradox_13
31-12-07, 10:31
Le tė jet ky njė vit i mbare dhe i sukseshėm.....
Le tė jet viti i realizimit tė tė gjitha dėshirave tuaja.
Me fat......
http://www.abc-webart.com/oud-en-nieuw/2008/2008-champagne-flessen.jpg

Arkza
31-12-07, 11:46
Ju Uroj te Gjithve Juve ne F/D Vitin e Ri !
Dhe Ju Deshiroj Gjithe Fat, Lumturi ne Familje ne Pergjithsi !!

Urime Gjithe Urime !!!

DritonPR
31-12-07, 12:01
Urime vitin e ri te gjithve, me shpres se pavarsia sa me shpejt ne Kosove :biggrin:
http://img292.imageshack.us/img292/6598/1997gm5.jpg

Bjeshka1
31-12-07, 12:34
GJITHE SHQIPTAREVE DHE MIQEVE TANE ANE E MBANE BOTES,
GEZUAR DHE SE SHPEJTI TE GJITHE SE BASHKU TE FESTOJME EDHE PAVARSINE.
GEZUAR!

PS
Falemnderoj per urimet me MP .

luan_i
31-12-07, 12:42
Tė gjithė antarėve dhe vizitorėve, Stafit menagjues tė Forumit Dardan, shqiptarėve, kudo qė jetojnė, Urime Viti 2008.
Le tė jetė ky, vit i gėzimeve dhe harmonisė, vit i realizimit tė tė gjitha dėshirave dhe synimeve qė keni. Gėzuar, shėndet dhe suksese!

gjini
31-12-07, 13:08
Nga zemra uroj qė ky vit 2008, te jetė ai i realizimit tė andėrrave tuaja, pėr njė Shqipėni e njė Kosovė qe kemi anderrua tanė jeten.
Paqi shendet dhe fat nė vitin 2008

Ju gjithė antarve te FD qė shum ju dua dhe ju respektoj.

gjini, stuttgart

selvija
31-12-07, 13:50
Me fate viti i ri 2008 e ju deshiroj shendet ne famile te ngushte dhe te gjer kudo qe keni le te jet vite i plotesimit te deshirave ,aspiratave si dhe endrrave te juaja gjate jetes me rezultate inkurajuse ne gjitha sferat e jetes dhe te punes qe ju deshironi .Buzqeshja lumturija e harmonija le te ju percjell gjat ter vitit si dhe ne vitet tjera gjat jetes Urime urime urime per shum vite.
Ju deshiroj nga zemra..::::Selvija..

http://i243.photobucket.com/albums/ff240/commentcherry/cherrytap/celebrations_and_holidays/happy_newyear/images/1228debny49.gif (http://commentcherry.com/)

turisti
31-12-07, 14:02
Shendet, jete te gjate dhe lumturi ne atė gjatesi ,duke filluar per

- 2008 - ,

ju deshiroj nga zemra :

http://www.wsfa.org/journal/j99/1/7.gif
Nga bota,
TURISTI.

jadore
31-12-07, 14:23
..kam harruar se ku duhem te kem lexuar por shpesh e kujtoj thenjen .. jeta jone nuk matet nga castet qe marrim fryme ,ajo matet nga castet kur fryma na ndalet (dhe pastaj thelle frymojme) ..vetem ato momente perbejne jeten tone ..!!

andaj ...per te gjithe kudo qe te jeni, ne cilin do merdian apo paralele imagjinare te globit dhe jetoni ..ju uroj caste te jetesuara qe perbejne vitet... e vitet mbushin jeten

... ju uroj shume shendet, shume harmoni ,shume fat .. shume jete te jetuar ..
..urime dhe nje Vite i Ri per te gjithe Ne.

Amina
31-12-07, 15:08
Urimet me te perzemerta per te gjithe per vitin 2008, fat, lumturi, gezim dhe dashuri te jen gjera qe ju percjellin ter jeten.

Urimeeeeeeeeee

Guri i madh
31-12-07, 15:19
Tė dhith antarve tė forumit dardania ju uroj vitin e ri 2008 dhe ju deshiroj qė viti i ardhshem tė jet viti i permbushjeve tė aspiratave tona

GZUAR 2008 http://i16.tinypic.com/6stgdbq.jpg

Virti
31-12-07, 15:21
http://homepage.sunrise.ch/mysunrise/digitalpostcard/files/neujahr/anizaehlen.gif

Dreni30
31-12-07, 15:34
***GEZUAR, GEZUAR, GEZUAR..... 2008
"Jeta vazhdon ritmin e vet dhe vitet kalojne bashke me jeten"
Nga ketu shprehu deshiren te pershendese te gjithe anetaret e forumit duke ju deshiruar shendet e lumturi ne cdo hap te jetes ku gjinden.
Atyre qe jane prane familjes, njeherit edhe atyre qe jane larg saj urimet me te perzemerta pritni nga une. Them keshtu se ne boten e beme te vogel, thuaj se gjetem vend ne cdo skaj te saj. Me deshire apo joo... mbetem aty ku na permbyti uji i trubullte me fortunen e madhe dhe na hudhi ne rere si te pa ditur........

Urtesine dhe mendjen e shendosh ruani aty ku eshte nevoja.

Edhe njehere urime dhe me deshire qe ky vit qe po vjen te jete edhe me i begatshem per te gjithe familjet tona.

Dreni.

Dardan Kastrati
31-12-07, 15:46
Te gjithe antareve te forumit dardan ju uroj shendet ,jete te lumture,gaz dhe hare,shendet te mire e mbi te gjitha dashuri ne mesin e familjeve te juaja..
http://img86.imageshack.us/img86/699/normalgezuarvitineri11hf3.jpg

Sy_kaltra
31-12-07, 15:56
Me deshiren me te madhe sot virtualitetin e Dardania.de do ta beja realitet ,ku gjdo urim e fjale e embel te thuhej sy me sy ...

Pasi qe kjo eshte e pa mundur,Un ju uroj nje vit te mbar per plot lumturi e begati,plotesimin e deshirave tuaja,qe endrrat e juaja te behen realitet,njekohesisht stafit dardania.de pune te pa lodheshme ne 2008-ten jeni me te miret..

Ne veqanti Bond i uroje kete fest te Vitit te Ri, dhe e falenderoj per vite me radh qe me ka ofruar mbeshtetje dhe mirekuptim ne gjdo aspekt me ka ndihmuar e perkrahur Shume te faleminderit ..

Zoti ju bekofte te gjitheve...

GEZUAR !

Artisti
31-12-07, 16:43
Te gjithveeeeeeeeeeeeeee
Urime Viti i Ri


Mos e lexoni der te behet ora 00:01


.

Linka_pz
31-12-07, 17:53
Urime Viti 2008 ju qofte te gjitheve !

luckyman
31-12-07, 17:57
*GEZUAR 2008*

Qoft ky vit i mbar per ju tegjithe!!!


qin qin.

Gjumashja
31-12-07, 18:00
Gezuar te gjitheve Viti i Ri 2oo8....

http://www.rydehotel.com/assets/images/New_Years_Toast.JPG

LaCoStA
31-12-07, 18:11
Receta pėr njė vit tė mbarė nė 2008:Marrim 12 muaj dhe i pastrojmė mirė e mirė nga trishtimi, krenaria e tepėrt,
urrejtja, zilia, frika dhe stresi.

Ndajmė secilin prej tyre nė 28 ose 31 ditė sipas rastit, nė mėnyrė qė sasia tė na
mjaftojė pėr njė vit tė terė.Ēdo njėrėn prej ditėve e pėrgatisim veēant duke e ndarė nė tri pjesė:

njė pjesė punė, njė qetėsi dhe njė gjallėri me humor.

Pasi i kemi ndarė shtojmė mbi secilėn: njė lugė tolerancė, njė fije bon sens
dhe njė pikė shpresė.

Mbi masėn e pėrgaditur hidhet shurup dashurie.

Fillojmė dhe punojmė brumin duke shtuar njė dorė kurajo dhe mė pas e pjekim me
buzėqeshje dhe me njė filxhan kafe ose ēaj sipas rastit.

Kjo recetė nuk kompensohet as realizohet duke zėvendėsuar materialet e pėrdorura.

Mos harroni tė shtoni dhe urimin:GEZUAR FESTAUrime Viti i Ri 2008

halla e madhe
31-12-07, 18:28
Te gjithe bashkeatdhetarve ane e mbane botes ju Uroj Vitin e Ri 2008!

Diana007
31-12-07, 18:43
GĖZUAR 2008Gezuar festėn e fundit te vitit, ditet e ndėrrimit te viteve
Zoti ju dhente qetesi, gezim e lumturi ne ēdo drejtim dhe familjet tuaja,dhe te gjithė shqiptaret, ne gjith boten ku jetojne,fat dhe mbarėsi nė jetė! Qoftė ky njė vit i realizimit tė dėshirave dhe ėndėrrave Tuaja,qofte nje vit i begate i prosperiteti ,integritetit ,dhe realizimit te aspiratava tuaja ne familje e shoqeri ,per komb e atdhe! Qofte viti qe sjellte Pavaresine e perjeteshme te Kosoves sonė!
Suksese, shendet begati e lumturi ne familjet tuaja dhe me fitoren e madhe
Pavarėsisė sė Kosovės !

jEtA_1
31-12-07, 18:47
Poashtu dhe une po ju uroj Vitin e ri 2008te gjithe shqiptarve kahdo qe jane anemban botes ju uroj te kalojn sa me bukur ne ket fest dhe ishalla viti 2008 do te na vjen bashke me Pavarsin E Kosoves

valiii
31-12-07, 19:37
Gėzuar viti i ri 2008, me shpresė qė ky vit tė na sjedhė fat, lumturi, gėzim dhe harmoni tė gjithė shqipėtarėve, dhashtė Zoti qė ky vit tė shkruhet me shkronja tė arit nė historikun e Kosovės.

Gėzuar ...

rilinda
31-12-07, 20:15
Te gjithveeeeeeeeeeeeeee
Urime Viti i Ri


Mos e lexoni der te behet ora 00:01


.


Ani. Si t'bohet ora 00:01 do ta lexoj :biggrin:

Cia-Ferizaj
31-12-07, 20:17
pasi spo kam shum kohe te gjitheve ju uroj vitin e ri 2008http://www.abc-webart.com/oud-en-nieuw/2008/2008-champagne-flessen.jpg

http://i170.photobucket.com/albums/u253/albanianglitters/newyear4.gif

http://i170.photobucket.com/albums/u253/albanianglitters/ferizaj.gif

Nirvana Band
31-12-07, 20:25
GEZUAR VITI I RI 2008.

Ju uroj shendet dhe gjitha te mirat te gjitheve.


Gezuar.

Psikologu
31-12-07, 21:22
Zonja dhe zoterinjė, Anėtarė tė nderuarė tė forumit Dardania, Shqiptarė/e nė mbarė boten .
Kam nderin , qė nga zemra tė u uroj tė gjithve:
Gezuar Vitin e ri 2008.

Kur akoma gjindemi ne rrugen drejt realizimit tė qellimeve tona kombetare, tė shpresojmė se ardhja e Vitit tė ri 2008 tė mbetet ne historin tonė percdohere si njė vitė gezimi , si njė vitė kur tė trijumfoj gezimi edhe me i madhė se ky qe kemi sonte,pra atehere kur endrra e jonė tė behet realitet, atehere kur nė vendet tona shqiptare, tė lulezoj drita e lirisė dhe e progresivitetit nė tė gjitha sferat jetsore.

Pra Gezuar dhe Urime 2008

Me nderime dhe konsideratė e dashuri pėr ju ;

Psikologu

luckyman
31-12-07, 22:11
http:www.youtube.com/watch?v=Jk12vqmhShE

hajde more perhajr na koft senja e re :biggrin:..............nje urim per te gjithe!!

Cia-Ferizaj
31-12-07, 22:34
[img]Happiness is something that one settles for


After the ups and downs of ecstasy.


Perhaps one doesn't know what one is looking for;


Perhaps one doesn't realize one is free.


Year's end is time to tally up the tentacles,


Needing an occasion to take stock.


Everywhere are angels singing canticles


Well beyond the confines of the clock.


Years, no more than seconds, are but moments,


Each eternity again, again.


All live on the wheel of joys and torments,


Returning to the ramparts of the wind.
HAPPY NEW YEAR 2008

GURI SYLAJ
01-01-08, 00:12
Te gjithe shqiptareve,kudo qe jan,urimet me te mira per Vitin e Ri 2008 !
Qofte nje vit i mbare per ne.
GEZUAR-GEZUAR !!

Linka_pz
01-01-08, 01:07
http://dardania.de/vb/upload/images/icons/icon1.gif Titulli: Gezuar Vitin E Ri 2008
pasi spo kam shum kohe te gjitheve ju uroj vitin e ri 2008http://www.abc-webart.com/oud-en-nieuw/2008/2008-champagne-flessen.jpg

http://i170.photobucket.com/albums/u253/albanianglitters/newyear4.gif


Gezuar per shume mote ,,,jam e para qe shkruaj me duket ne 2008 !

Naki
01-01-08, 01:36
http://i170.photobucket.com/albums/u253/albanianglitters/newyear4.gif

Tė gjithė anėtarėve te forumit gėzuar vitin e ri 2008!

Virti
01-01-08, 02:44
edhe njėherė gėzuar! :smile:

arton bala
01-01-08, 12:31
wooow sa urime te mira pasket postu. keso fjale te embla, deshira te mira e postime qofshin jo vetem gjate nderrimit te moteve por ne secilen nga 364 ditet e ardhshme pjese e jetes sone forumiane.

e tash imagjinoni nje pikuture ku jam une ne te dhe vij te secili vec e vec dhe me nje perqafim vellezeror ju deshiroj shume gezime e shume postime te mrekullueshme ne vitin e qe sapo filloi.

:smile:

LABI
01-01-08, 14:06
Ju uroj kete vit te ri , te gjithe anetareve dhe lexuesve te formumit dardania.

Uroj qe ky vite te jete per te gjithe juve i begatshem si ne shendet , si ne lumturi , si ne suksese .

Gezuar !

Arkza
01-01-08, 14:15
Gezuar , Gezuar, Gezuar Gjithve Le te Jet Vit me i Mbare nga te Gjithe Viteve te Mbrapa dhe Le te Jet Vit me I Sukseshum !!!
Gezuar edhe nje Here !! :smile:

Elina
01-01-08, 15:13
Shfrytezoje rastin qe edhe nje here te gjith anetareve te Forumit Dardania.de tua uroje Vitin e ri...
Se pari uroje te keni ajo cka eshte me e rendesishmja SHENDETIN! :smile:

Shpresoj qe ky vit i ri te jete vit i realizimit te shume e shume deshirave te juaja!!!


Gezuar!


Elina!

GjiLanasJa_
01-01-08, 18:23
.... Ju Uroj Te Gjithve Vitin 2008... !!!

SoKoLi-i-Maleve
01-01-08, 20:44
Gezuar dhe per shum vjete Viti i Ri 2008,tue ju urua paqe,dashuri, gezim dhe perparim te gjithve.