PDA

View Full Version : Edhe Po edhe Jo


gazibabali
16-01-08, 05:54
Ktu dua qe te shkruani se pse ju vendasit e dojni gurbetin, e kurse ju gurbetqart e urejni gurbetin?

BE LK
18-01-08, 16:31
Ktu dua qe te shkruani se pse ju vendasit e dojni gurbetin, e kurse ju gurbetqart e urejni gurbetin?
Une jam cendas dhe nuk e dua kurbetin......................!