PDA

View Full Version : "SHQIPET-Duke festuar PAVRESIN-e-KS-Halifax-Ca.


natyra
29-02-08, 04:21
Ja nje grusht i vogel, shqiptar/e si e kan kall kete Qytez pertej OQEANIT ATLANTIK....shifi keto dy motra**Kosove&Shqiperi** qe sot ndajn gezimin dhe emoncionet e pa para ndonjeher KOMBETARE........ SHQIPETAR PERGJITHMON TE BASHKUAR......:cool:

http://www.watchuonline.com/video/c0280Ib3pTk/Kosova-Pavarsia-halifax-1.html

"Vellezer dhe Motra ju uroi shiqim te kendshem te gjithve....:smile:....mos pritoni shpalosni videot se ka dhe nga Vende te Diaspores......GEZUAR

*******GEEEEZZZZZZZUAAAAARRRR*******
*********PAAAAVAAAARSIIIIIIIIN*********
NATYRA

natyra
29-02-08, 04:38
natyra]Ja nje grusht i vogel, shqiptar/e si e kan kall kete Qytez pertej OQEANIT ATLANTIK....shifi keto dy motra**Kosove&Shqiperi** qe sot ndajn gezimin dhe emoncionet e pa para ndonjeher KOMBETARE........ SHQIPETAR PERGJITHMON TE BASHKUAR......:cool:

http://www.watchuonline.com/video/c0280Ib3pTk/Kosova-Pavarsia-halifax


"Vellezer dhe Motra ju uroi shiqim te kendshem te gjithve....:smile:....mos pritoni shpalosni videot se ka dhe nga Vende te Diaspores......GEZUAR

*******GEEEEZZZZZZZUAAAAARRRR*******
*********PAAAAVAAAARSIIIIIIIIN*********
NATYRA

natyra
29-02-08, 05:03
[quote=natyra]Ja nje grusht i vogel, shqiptar/e si e kan kall kete Qytez pertej OQEANIT ATLANTIK....shifi keto dy motra**Kosove&Shqiperi** qe sot ndajn gezimin dhe emoncionet e pa para ndonjeher KOMBETARE........ SHQIPETAR PERGJITHMON TE BASHKUAR......:cool:

http://www.watchuonline.com/video/c0280Ib3pTk/Kosova-Pavarsia-halifax-1.html

"Vellezer dhe Motra ju uroi shiqim te kendshem te gjithve....:smile:....mos pritoni shpalosni videot se ka dhe nga Vende te Diaspores......GEZUAR

*******GEEEEZZZZZZZUAAAAARRRR*******
*********PAAAAVAAAARSIIIIIIIIN*********
NATYRA
http://www.watchuonline-halifax.com/YoTube=Pvarsia e Kosoves

natyra
29-02-08, 05:12
Ja nje grusht i vogel, shqiptar/e si e kan kall kete Qytez pertej OQEANIT ATLANTIK....shifi keto dy motra**Kosove&Shqiperi** qe sot ndajn gezimin dhe emoncionet e pa para ndonjeher KOMBETARE........ SHQIPETAR PERGJITHMON TE BASHKUAR......:cool:

"Vellezer dhe Motra ju uroi shiqim te kendshem te gjithve....:smile:....mos pritoni shpalosni videot se ka dhe nga Vende te Diaspores......GEZUAR

*******GEEEEZZZZZZZUAAAAARRRR*******
*********PAAAAVAAAARSIIIIIIIIN*********
NATYA
YouTube/Watch/halifax.com/Pavarsia Kosova (http://www.dardania.de/vb/upload/YouTube/Watch/halifax.com/Pavarsia Kosova)

natyra
29-02-08, 05:28
[quote=natyra]Ja nje grusht i vogel, shqiptar/e si e kan kall kete Qytez pertej OQEANIT ATLANTIK....shifi keto dy motra**Kosove&Shqiperi** qe sot ndajn gezimin dhe emoncionet e pa para ndonjeher KOMBETARE........ SHQIPETAR PERGJITHMON TE BASHKUAR......:cool:

http://www.watchuonline.com/video/c0280Ib3pTk/Kosova-Pavarsia-halifax-1.html

"Vellezer dhe Motra ju uroi shiqim te kendshem te gjithve....:smile:....mos pritoni shpalosni videot se ka dhe nga Vende te Diaspores......GEZUAR

*******GEEEEZZZZZZZUAAAAARRRR*******
*********PAAAAVAAAARSIIIIIIIIN*********
NATYRA
http://www.watchonlinevideohalifax.com/kosova pavarsia

natyra
29-02-08, 05:46
[quote=natyra]Ja nje grusht i vogel, shqiptar/e si e kan kall kete Qytez pertej OQEANIT ATLANTIK....shifi keto dy motra**Kosove&Shqiperi** qe sot ndajn gezimin dhe emoncionet e pa para ndonjeher KOMBETARE........ SHQIPETAR PERGJITHMON TE BASHKUAR......:cool:

"Vellezer dhe Motra ju uroi shiqim te kendshem te gjithve....:smile:....mos pritoni shpalosni videot se ka dhe nga Vende te Diaspores......GEZUAR

*******GEEEEZZZZZZZUAAAAARRRR*******
*********PAAAAVAAAARSIIIIIIIIN*********
NATYRA
http://www.watchuonline.com/video/DILUA5cSwQQ/pavarsia kosova

natyra
29-02-08, 05:59
[quote=natyra][quote=natyra]Ja nje grusht i vogel, shqiptar/e si e kan kall kete Qytez pertej OQEANIT ATLANTIK....shifi keto dy motra**Kosove&Shqiperi** qe sot ndajn gezimin dhe emoncionet e pa para ndonjeher KOMBETARE........ SHQIPETAR PERGJITHMON TE BASHKUAR......:cool:

"Vellezer dhe Motra ju uroi shiqim te kendshem te gjithve....:smile:....mos pritoni shpalosni videot se ka dhe nga Vende te Diaspores......GEZUAR

*******GEEEEZZZZZZZUAAAAARRRR*******
*********PAAAAVAAAARSIIIIIIIIN*********
NATYRA

ps..per t'pare videon klikoni ne numrin 6.flm,

Preshevar
29-02-08, 08:10
Shqipėt tu e kall Lausane-ėn.:

http://www.dailymotion.com/relevance/search/kosovo/video/x4erx5_independance-du-kosovo-fete-a-lausa_parties

Se mo qka i kan bo Genčve-ės apapap !! :tongue:

http://www.dailymotion.com/relevance/search/kosova%2Bpavarsia/video/x4fidu_pavarsia-ne-geneve_events

natyra
29-02-08, 17:56
[quote=natyra][quote=natyra][quote=natyra]Ja nje grusht i vogel, shqiptar/e si e kan kall kete Qytez pertej OQEANIT ATLANTIK....shifi keto dy motra**Kosove&Shqiperi** qe sot ndajn gezimin dhe emoncionet e pa para ndonjeher KOMBETARE........ SHQIPETAR PERGJITHMON TE BASHKUAR......:cool:

"Vellezer dhe Motra ju uroi shiqim te kendshem te gjithve....:smile:....mos pritoni shpalosni videot se ka dhe nga Vende te Diaspores......GEZUAR

*******GEEEEZZZZZZZUAAAAARRRR*******
*********PAAAAVAAAARSIIIIIIIIN*********
NATYRAhttp://www.com/YouTube.halifax-kosova-pavarsia

natyra
29-02-08, 18:10
[quote=natyra][quote=natyra][quote=natyra][quote=natyra]Ja nje grusht i vogel, shqiptar/e si e kan kall kete Qytez pertej OQEANIT ATLANTIK....shifi keto dy motra**Kosove&Shqiperi** qe sot ndajn gezimin dhe emoncionet e pa para ndonjeher KOMBETARE........ SHQIPETAR PERGJITHMON TE BASHKUAR......:cool:

"Vellezer dhe Motra ju uroi shiqim te kendshem te gjithve....:smile:....mos pritoni shpalosni videot se ka dhe nga Vende te Diaspores......GEZUAR

*******GEEEEZZZZZZZUAAAAARRRR*******
*********PAAAAVAAAARSIIIIIIIIN*********
NATYRA

natyra
01-03-08, 03:05
Ja nje grusht i vogel, shqiptar/e si e kan kall kete Qytez pertej OQEANIT ATLANTIK....shifi keto dy motra**Kosove&Shqiperi** qe sot ndajn gezimin dhe emoncionet e pa para ndonjeher KOMBETARE........ SHQIPETAR PERGJITHMON TE BASHKUAR......:cool:

"Vellezer dhe Motra ju uroi shiqim te kendshem te gjithve....:smile:....mos pritoni shpalosni videot se ka dhe nga Vende te Diaspores......GEZUAR

*******GEEEEZZZZZZZUAAAAARRRR*******
*********PAAAAVAAAARSIIIIIIIIN*********
NATYRA

natyra
01-03-08, 03:53
Ja nje grusht i vogel, shqiptar/e si e kan kall kete Qytez pertej OQEANIT ATLANTIK....shifi keto dy motra**Kosove&Shqiperi** qe sot ndajn gezimin dhe emoncionet e pa para ndonjeher KOMBETARE........ SHQIPETAR PERGJITHMON TE BASHKUAR......:cool:

"Vellezer dhe Motra ju uroi shiqim te kendshem te gjithve....:smile:....mos pritoni shpalosni videot se ka dhe nga Vende te Diaspores......GEZUAR

*******GEEEEZZZZZZZUAAAAARRRR*******
*********PAAAAVAAAARSIIIIIIIIN*********
NATYRA
http://video.aol.com/video-detail/pavarsia kosova-sg-3/2317979058

Preshevar
01-03-08, 14:54
Kurgjo spo kuptoj me qeto pergjigje perseritse tuat ???? Dalloj pak ani ?

natyra
01-03-08, 17:06
Kurgjo spo kuptoj me qeto pergjigje perseritse tuat ???? Dalloj pak ani ?

ani de, shum mire se nuk po kuptoni i nderuar,as une perqefi si kam bere keshtu,por nga halli se nuk e arrija ta formoi videon te cilen kerkoja pikerishte,
dhe keshtu u radhiten postimet nje pas tjetres,cpun se,,,:mad: e kam lodh veten,lol!
po deshen stafi ti fshijn,po jo? ti len keshtu, meqse udhen hapur keni per t'vazhduar ne postime kush te doje per veti,,,nuk jam duke penguar askend.Flm,

mirmbeteshit
Natyra

Preshevar
01-03-08, 17:21
Asgje s'thash, veq desha ta dija :)

Flm per spjegim e, "Suksese".

Guri i madh
01-03-08, 17:36
Shqipėt tu e kall Lausane-ėn.:

http://www.dailymotion.com/relevance/search/kosovo/video/x4erx5_independance-du-kosovo-fete-a-lausa_parties

Se mo qka i kan bo Genčve-ės apapap !! :tongue:

http://www.dailymotion.com/relevance/search/kosova%2Bpavarsia/video/x4fidu_pavarsia-ne-geneve_eventspreshevar te njofta

luckyman
01-03-08, 21:06
preshevar te njoftaNuk ėshtė e vertetė se e ke pa *Preshevarin*ne keto festime!!

ky ishte duke u pergaditur pėr udhtim ne Beograd :biggrin: ,me shku me e kalle ambasaden e USA!!

Preshevar
02-03-08, 11:18
preshevar te njofta

Vallah eshte e mundshme :biggrin: se n'te dyjat kam qen prezent !


Laskuco-man, edhe n'Beograd kam qen po jo me t'17-tin... me t'19 e kam kall Konsulaten USA :biggrin: