PDA

View Full Version : Ju shkruani nje emer ne ju ndertojm nje poezi


Mendjen
17-03-08, 14:44
Antar te nderuar ketu keni mundesin qe ju ta shkruani nje emer qe doni kurse ne me at emer qe ju keni shkrua do tju ndertojm nje Poezi

Ja nje shembull:

T-regim dashurije po tregoj
E-ndrrat e tua dua ti realizoj

D-ashuri te paster do te dhuroj
U-ratat nga zemra ime ti pergezoj
A-shtu qe jeten e lumtur ta jetoj

A-tehere kur do ta kuptosh
D-ashuri edhe ti do te me dhurosh
E-ren e trandofilit do ta shijosh
L-ehtesisht me hyre ne zemer
I-nshalla e zbuloni kete emer
N-ese doni kend e dua ta zbuloni
A-tehere shkronjat e para i lexoni.

DEA
17-03-08, 14:47
Perjetesisht..................... vazhdo ti tash, detyre e lehte kjo ahhahaha

Mendjen
17-03-08, 14:59
P-asi tani shum mire e di
E-mbesia e jetes sime je ti
R-inin time ty ta dhuroj
J-eten time me shpirt ta kushtoj
E-ndrrat e tua do ti realizoj
T-e dua me zemren time
S-ikur se tani qe jam ne kujtime
I-nshalla do ta kuptosh ndonjhere
SH-endet te deshiroj dimer e vere
T-tani nuk dua shum ta zgjas

D-ashurin time mos e le pas
E-shte shum leht diqka te zbuloni
A-ndaj shkronjat e para ju i lexoni

Linka_pz
17-03-08, 15:03
Pershendetje per ty ....

Te pres .......me kete emer .

Mendjen
17-03-08, 15:11
T-regim dashurie po tregoj
E-ndrrat e tua do ti realizoj

P-erjetesisht do te jem me ty
R-inin time e shoh ne ata dy sy
E-shte e veshtri qe kjo te mbulohet
S-aktesisht zemra ime pas teje pervelohet

L-umturia ime eshte me ty gjithmon
I-she dhe je aj qe zemra ime te don
N-donse shum do te mendoni
K-ryesisht nje emer te bukur do te ndertoni
A-ndaj shkronjat e para ti lexoni

lirik
03-04-08, 21:35
Poeti i vuajtjeve mendjen paske vargisur disa bukuri ne vargje ktu pergezime shum te kristalizuara qenkan
te fala nga liriku dhe gzohem q jeni i talentuar

vjeshta
04-04-08, 14:32
Vjeshta.....(vetem jo vargje dashurie),flm.