PDA

View Full Version : Liga mbarekombetare ne futboll....


jonuzi
08-11-08, 08:55
Deri me sot me gjithe domosdoshmerine e themelimit te nje lige mbarekombetare ne futboll, kan munguar iniciativat per te themeluar nje lige te te tille, qellimi i hapjes se kesaj teme eshte qe bashkarisht te diskutojme se sa eshte e rendesishme te formohet nje lige kombetare ku do te garonin ekipet me te mira nga Shqipria, Kosova, Maqedonia, trojet e tjera shqiptare dhe nga diaspora (kuptohet ekipet me te mira shqiptare). Formimi i nje lige te tille do te forconte futbollin shqiptar, do te sjellte atraktivitet per futbolldashesit dhe do te bashkonte shqiptaret........