PDA

View Full Version : QuizAL - Provo njohurit tuaja


alketii
14-01-09, 19:45
http://i44.tinypic.com/2i74ln5.jpg
Provoni njohurit e juaja te pergjithsme me Kuizin tone te cilit cdo dit i nderrohen pyetjet.(duke mos pasur nevoj per shkarkim te dyt)
Edhe ju mund te merrni pjes duke luajtuar apo duke formuluar pyetje per te tjeret.
PYETJET NDERROHEN CDO DIT AUTOMATIKISHT !!!
SHKARKO NJEHER DHE LUAJ CDO DIT !!!

LINKU PER SHKARKIM:
http://www.alb-games.com/Games/DC/index.php?act=download&id=19

RREGULLAT NQOFTESE DESHIRONI TE FORMULONI PYETJE:
1.Duhet te jene 14 pyetje me 3 pergjigje por vetem njera e sakt dhe duhet te e cekni ne kllapa cila eshte e sakt.

2. Dergoni ne emailin [email protected] ose ne forum me PM

3. Ata qe e bejne lojen emri ju del tek AUTORI aty lart dhe gjithashtu fitojn te drejten per nje banner 680x133 neqoftese deshirojn.