PDA

View Full Version : Trikat dhe driblimet me te mira ne futboll...


Action
11-04-09, 11:04
Pershendetje

Tikat dhe driblimet me te mira te te gjitha koherave ne futboll mund ti shihni ne videon e meposhtme.

http://www.youtube.com/watch?v=SZ0JJyTZAww (http://www.youtube.com/watch?v=SZ0JJyTZAww/)