PDA

View Full Version : Cilin Sport preferoni me shume.... ?


Action
11-04-09, 11:22
Pershendetje.

Cili eshte Sporti juaj i preferuar ose qe e parapelqeni me shume se te tjeret.
Per mua qe nje kohe te gjate ishte futbolli ndersa pak koheve te fundit po merrem dhe me shah.

leonardzz.
15-05-09, 11:55
foTTboLLi

Adoo
01-07-09, 00:37
FUTBOLLI eshte ma atraktiv dhe me pelqen shum