PDA

View Full Version : SHoqatat shqiptare ne diaspor


I_Dehuri
20-06-09, 00:16
Valle a do te ishte e undur qe nje dite ne diaspore te ket nje union te shoqatave shqiptare apo une pasi qe iam i dehur nuk kuptoj se ka ndonje union te tille

njeherit a mendoni se do te ishte mire te behej ketu nje liste e shoqatave shqiptare qe veprojne ne diaspore .

ju pershendet i dehuri

Shqiptare_ne_Turqi
21-06-09, 17:33
Valle a do te ishte e undur qe nje dite ne diaspore te ket nje union te shoqatave shqiptare apo une pasi qe iam i dehur nuk kuptoj se ka ndonje union te tille

njeherit a mendoni se do te ishte mire te behej ketu nje liste e shoqatave shqiptare qe veprojne ne diaspore .

ju pershendet i dehuri


Mé posht,jan disa shoqata kullturore & solidaritetit ne Stamboll shumica .. Ka dhe disa qytete tjera shoqata Shqiptare ..

Sigurisht se,do ket ma efekté té ket njé union ...1-Shoqata kullturore &solidaritetit
Miqésia Turko & Shqiptaré ,

2-Shoqata kullturore &solidaritetit
Kosovarét ,
3-Shoqata kullturore &solidaritetit
Prishtinasét,

4-Shoqata kullturore &solidaritetit
Prizrenasét,

5-Shoqata kullturore &solidaritetit
Pejanét,

6-Shoqata kullturore &solidaritetit
Gjilanasit,

7-Shoqata kullturore &solidaritetit
Prilepasit,

8-Shoqata kullturore &solidaritetit
Kérqovarét,

9-Shoqata kullturore &solidaritetit
Gostivarét,

10-Shoqata kullturore &solidaritetit
Tetovarét,

11-Shoqata kullturore &solidaritetit
Kumonovasit,

12-Shoqata kullturore &solidaritetit
Hulumtues folklorike té Manastirit

13-Shoqata kullturore & art dhe turizém Kosovare .

14-Forca Kosovare, spor club ..

lirik
15-07-09, 11:24
Mé posht,jan disa shoqata kullturore & solidaritetit ne Stamboll shumica .. Ka dhe disa qytete tjera shoqata Shqiptare ..

Sigurisht se,do ket ma efekté té ket njé union ...1-Shoqata kullturore &solidaritetit
Miqésia Turko & Shqiptaré ,

2-Shoqata kullturore &solidaritetit
Kosovarét ,
3-Shoqata kullturore &solidaritetit
Prishtinasét,

4-Shoqata kullturore &solidaritetit
Prizrenasét,

5-Shoqata kullturore &solidaritetit
Pejanét,

6-Shoqata kullturore &solidaritetit
Gjilanasit,

7-Shoqata kullturore &solidaritetit
Prilepasit,

8-Shoqata kullturore &solidaritetit
Kérqovarét,

9-Shoqata kullturore &solidaritetit
Gostivarét,

10-Shoqata kullturore &solidaritetit
Tetovarét,

11-Shoqata kullturore &solidaritetit
Kumonovasit,

12-Shoqata kullturore &solidaritetit
Hulumtues folklorike té Manastirit

13-Shoqata kullturore & art dhe turizém Kosovare .

14-Forca Kosovare, spor club ..kurbelijtë duhet te jen shum me te organizuar dhe kordinuar perndryshe nuk mund ti mbrojn si duhet te drejtat e tyre un mendoj se nji delegacion i kurbetqarve -
duhet te shkoj per bisedime te qeveria shqiptare ne shqierie kosovë per disa probleme ne diasporë-
dhe vetem keshtu mund ti mbrojm interesat tona te bashkuar