PDA

View Full Version : Dentistet shqiptar ne Gjermani


Ilirb17
03-11-09, 18:50
Pershendetje!
Une jam student ne vitin e trete stomatologji dhe kerkoj te vazhdoj studimet e mia (masterin) ne Gjermani per ortodonci ose dentistri estetike. Rezultatet e mia jane goxha te mira dhe kam mbrojtur gjuhen Angleze dhe Italiane ndersa per gjuhen Gjermane jam ende duke e studiuar. Si pasoje e te rregullave te shtetit Gjerman me duhen 2 vjet eksperience pune perpara se te mund te pranohem per e vazhduar studimet e ma. Isha i interesuar qe ato dy vjet eksperienc pune ti beja ne Gjermani me qellim qe te me ndimonte me njihjesha me kulturen dhe gjuhen Gjermane me mire. Per kete qellim kerkoj qe te punesohem si asistent dentist ose dentis. Do me pelqente qe te punesohesha nga nje dentist shqiptar (arsyet jane te kuptushme :) ). Qe keshtu kerkoj nga kushdo qe lexon kete material dhe njeh ndonje dentist shqiptar qe punon ne Gjermani te me mudesoj te kontaktoj me te per problemin e shtruar me larte.
Faleminderit per mirkuptimin