PDA

View Full Version : Multiplayer (evony.com)


Fishtani
09-12-09, 17:56
Kush e din kete loje strategjike www.evony.com (http://www.evony.com) dhe din te luaj, regjistrohuni ne serverin "WN2" (shtetet: Saxony dhe North Marth) ku aty jemi 2 aleanca shqiptare.....nqs jeni servera tjera hajdeni ketu se do ja japim nje account (nga 300k deri 800k prestige),

Aleanca quhet Albania, dhe jemi nder me te miret ne TOP 3.

Zero Cool
10-01-10, 18:49
http://img.photobucket.com/albums/v155/zerocoolnl/lojera/Evony/Snap2.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v155/zerocoolnl/lojera/Evony/Snap2-2.jpg

Fishtani
03-03-10, 04:09
Kjo eshte e para 1 muajeve....kurse tani kemi 120 milion prestige dhe 650 ml honors....lojtari jone shqiptar PrijesALB eshte nr 1 me prestige ne server (25.2 milion prestige) dhe nr 2 me honors (81.7 milion honors).

http://img707.imageshack.us/img707/2795/wn2honorsall.jpg