PDA

View Full Version : Zbulim i emrave!


diabllo82
26-01-10, 17:58
Menyra e luajtjes se kesaj loje eshte si ne vijim.emri fillon me nje gerem dhe me pika, ku sipas mundesive te ipen se paku 2 germa ne at emer gjithashtu qdo pik te paraqet rolin e nje germe si psh
A,,i,,o,,
pergjigja
Antigona

Filllojmi
A.j..a

Jana
26-01-10, 18:02
Menyra e luajtjes se kesaj loje eshte si ne vijim.emri fillon me nje gerem dhe me pika, ku sipas mundesive te ipen se paku 2 germa ne at emer gjithashtu qdo pik te paraqet rolin e nje germe si psh
A,,i,,o,,
pergjigja
Antigona

Filllojmi
A.j..a

Arjana...

L..j..a

diabllo82
26-01-10, 18:04
Arjana...

L..j..a

Luljeta

M...g..a

Dallandyshja_718
26-01-10, 18:11
Luljeta

M...g..a

Marigona!


B . . . r . a!

diabllo82
26-01-10, 18:13
Marigona!


B . . . r . a!

Besarta

H...f.

Llapjani_HH
26-01-10, 18:27
Besarta

H...f.

Hanefi

D..u..i.a

diabllo82
26-01-10, 18:34
Hanefi

D..u..i.a

Doruntina

F..r...i.a

Drenushaa
26-01-10, 19:15
Florentina
A.b..a

Drenushaa
26-01-10, 19:17
Doruntina

F..r...i.a
Florentina
A.b..a

roadrunner
26-01-10, 19:17
Albesa

Z..n..ll.hFlorentina
A.b..a

Drenushaa
26-01-10, 21:33
Albesa

Z..n..ll.h
Zejnullah
G..t..a

diabllo82
26-01-10, 23:28
Zejnullah
G..t..a

Gentina

L....o.a

Oltiana1
27-01-10, 12:31
Gentina

L....o.a
Liridona

S..a..a

Prishtinasja_
27-01-10, 14:17
Saranda

.l.za

diabllo82
27-01-10, 17:20
Saranda

.l.za

Elėza

U....n.

Prishtinasja_
27-01-10, 22:20
Elėza

U....n.

Elėza nuk eshte e sakt !

Uragan ?

diabllo82
27-01-10, 22:26
Elėza nuk eshte e sakt !

Uragan ?
Eliza ateher por edhe ty te mungon nje gerem pas ,, n,,

L..t..m

roadrunner
27-01-10, 22:43
Leutrim

E..n.a
Eliza ateher por edhe ty te mungon nje gerem pas ,, n,,

L..t..m

diabllo82
27-01-10, 22:54
Leutrim

E..n.a

Eminja hahah mu desht me ja permend emrin prap

N...h.j.m

Prishtinasja_
27-01-10, 22:57
Ngadhnjim ( uuu po bre "i"-n e paskna harrua, Uragani pra:biggrin:)

.i..r

Amina
27-01-10, 23:00
Ngadhnjim ( uuu po bre "i"-n e paskna harrua, Uragani pra:biggrin:)

.i..r

Rinor..........

..i.a

Prishtinasja_
27-01-10, 23:07
Rinor..........

..i.a

E sakte!

Anisa/Alisa

Amina
27-01-10, 23:14
E sakte!

Anisa/Alisa

Coci, ja paske pas qellu moti

se emri Eliza paska qen me perpara heheh

diabllo82
30-01-10, 16:47
H...l..d.

Llapjani_HH
30-01-10, 18:56
H...l..d.

Herolinda

F _ _ k _ _ n

Antika
30-01-10, 19:17
Herolinda

F _ _ k _ _ n
FLAKRON
B_ _ _L_ _A

diabllo82
30-01-10, 20:37
FLAKRON
B_ _ _L_ _A

Bubulina

A.k..a

Llapjani_HH
31-01-10, 18:30
Bubulina

A.k..a

Ajkuna

E_e_a

kejla
08-02-10, 20:44
Ajkuna

E_e_a
Elena .....ndoshta po sjam shume e zonja ne keto lojra


A..r.sa

Llapjani_HH
09-02-10, 19:11
Elena .....ndoshta po sjam shume e zonja ne keto lojra

A..r.sa Emri i saktė ishte Enesa

ALDRESA

L_ _d_m

kejla
09-02-10, 20:55
emri i sakte ishte Averisa


L..d.m sja kam idene me dalin emra nonsens kerkoj ndjese

diabllo82
20-02-10, 21:39
Emri i saktė ishte Enesa

ALDRESA

L_ _d_m

LAVDIM

O_ _ N_ _A