PDA

View Full Version : Gazetat dhe Revistat e DIASPORES


badintern1
02-02-10, 14:38
Pershedetje forumista/e,

Ndoshta pak e vrazhde qysh ne postimin e pare te kerkoje ndere nga ju, por jam duke punuar nje teze rreth Shtypit Shqiptare ne Diaspore, dhe me duhen disa gazeta dhe revista qe publikohen ne diaspore. Kam hulumture ne shume forume, uebsajte, blogje, per te zbuluar se kush jane gazetat/revistate qe publikohen ne diasporen tone por fatkeqsishte, vetem 4-5 gazeta kam mundur ti gjej.

Prandaj, nese e dini ndonje do te ishte shume e selljshme nga ana juaj ta postoni ketu (qofte dhe vetem emrin e gazetes/revistes).


Ju faleminderit per mirekuptim.

Makresh
02-02-10, 15:54
http://www.upa.ch/francais/newsletter.html

Idila
02-02-10, 15:56
...........

Idila
02-02-10, 16:10
Blick, Tages-Anzeiger (http://de.wikipedia.org/wiki/Tages-Anzeiger), 24 heures (http://de.wikipedia.org/wiki/24_heures) (franz. (http://de.wikipedia.org/wiki/Franz%C3%B6sische_Sprache)), Corriere del Ticino (http://de.wikipedia.org/w/index.php?title=Corriere_del_Ticino&action=edit&redlink=1) (ital. (http://de.wikipedia.org/wiki/Italienische_Sprache)), Sonntagsblick (http://de.wikipedia.org/wiki/Blick_(Zeitung)), 20 Minuten (http://de.wikipedia.org/wiki/20_Minuten), News (http://de.wikipedia.org/wiki/News_(Zeitung)), etc.

vjeshta
02-02-10, 16:16
Blick, Tages-Anzeiger (http://de.wikipedia.org/wiki/Tages-Anzeiger), 24 heures (http://de.wikipedia.org/wiki/24_heures) (franz. (http://de.wikipedia.org/wiki/Franz%C3%B6sische_Sprache)), Corriere del Ticino (http://de.wikipedia.org/w/index.php?title=Corriere_del_Ticino&action=edit&redlink=1) (ital. (http://de.wikipedia.org/wiki/Italienische_Sprache)), Sonntagsblick (http://de.wikipedia.org/wiki/Blick_(Zeitung)), 20 Minuten (http://de.wikipedia.org/wiki/20_Minuten), News (http://de.wikipedia.org/wiki/News_(Zeitung)), etc.

Idila ,eshte fjala per shtypin ne Gjuhen Shqipe .:biggrin:

Idila
02-02-10, 16:18
Idila ,eshte fjala per shtypin ne Gjuhen Shqipe .:biggrin:
Ah?!! :rolleyes:

"Bota Sot"... t tjera s`di.

Kercovari
02-02-10, 16:19
www.tung.ch (http://www.tung.ch)

vjeshta
02-02-10, 16:22
http://www.albsuisse.ch/

Doooni
24-02-10, 09:19
Enver Robelli eshte nje Gazetar i fort ne pjesen Gjermane.