PDA

View Full Version : [Histori] Misteret e 28 Nentorit 1912


Video
09-02-10, 00:39
Top Story 29.11.2007
Nga cila rruge kaloi Ismail Qemali per ne Vlore? Cfare i ndodhi? Ku u ngrit flamuri? Ku ndodhet sot ky flamur? Kush e shkroi Aktin e Pavaresise? Kush e firmosi dhe ku gjendet sot ky dokument? Disa pergjigje te ketyre pyetjeve dihen, disa nuk dihen dhe disa kane me shume se nje version. Keto dhe te tjera pyetje rreth asaj kohe mundohet t'u pergjigjet ky dokumentar i Top Channel

Pjesa 1
NWRwROzEeaU

Pjesa 2
oRY9pDjj7Gs

Pjesa 3
KKq2kkGDb8g

Pjesa 4
iWLGD9P4kZw

Pjesa 5
NoO0BxPCibs

Pjesa 6
koUHF80a8Gs