PDA

View Full Version : gjeni nje foto per politikanet e kosoves


bert
17-02-10, 17:49
kjo per fatmir sejdiun

Kercovari
17-02-10, 18:28
ka po te fluturon daj rame o berti...? Sineasti shqiptare i bulevardeve ne emer te socijalizmit bolshevik...

http://www.shqiponjat.ch/uploads/photos/5103.jpg

Kercovari
17-02-10, 18:30
Socijalisti nudo ne ndihme Shkodres permbytur......

http://www.gazeta55.net/fotolajm/42688palla1.jpg

selvija
20-02-10, 11:38
La Ramboo hahah sa hjeshem:biggrin:
http://img.youtube.com/vi/V092fkm2NGk/0.jpg

Neferta
26-02-10, 18:25
http://i.ytimg.com/vi/NI3bP90RdTY/0.jpg

Qika^Me^Kule
17-05-10, 23:13
http://2.bp.blogspot.com/_ULdLRa-xyao/Ryzq6X7yYjI/AAAAAAAAAkU/r-YhLBDenWc/s320/berishablackout.jpg

Makresh
18-05-10, 07:29
Un i kisha gjet do, vec, mos t'ju jesin hatri tani ;-)

SANTANA-29
18-05-10, 07:56
Po shkojn ne deti,se mjaft kan punuar,jan lodh tu vjedh,:biggrin:
Grupi roken ro,,haj me det haj,,

http://www.postribe.com/album/albums/userpics/normal_kreu-kosoves-traktor.jpg (http://javascript<b></b>:;)

Prishtina-racing
18-05-10, 10:33
http://i.ytimg.com/vi/9sIVWUix0L8/0.jpg

E bukur dhe SEXY hahahah