PDA

View Full Version : Familja Legjendare


Hajra
20-02-10, 21:52
Adem Jashari Dokumentar nga Al Jezeera 1


[youtube]=-tIw8JCbWyU"] ("http://www.youtube.com/watch?v=joa8xBZpabI/YOUTUBE)

Hajra
20-02-10, 21:56
http://www.youtube.com/watch?v=joa8xBZpabI&feature=player_embedded

LABI
20-02-10, 21:58
Adem Jashari Dokumentar nga Al Jezeera 1


[youtube][http://www.youtube.com/watch?v=joa8xBZpabI/YOUTUBE]

S'eshte legjendare (s'eshte prralle, s'eshet tregim i Vedes, Bibles apoo Kuranor..As per femije as per ter rritur) !!! :rolleyes:


Eshte shume e vertete (e gjalle) ! AI me gjithe FAMILJEN E TIJ eshte I GJALLEE... SHKO NE PREKAZ KE MUNDESI PER T'I PARE (t'i prekesh) ATY KU MPREHEN TE RENET- DESHMORE PJESTARET E FAMILJES JASHARI dhe GJITHE KOMBIT SHQIPTARE...

Hajra
20-02-10, 21:58
-tIw8JCbWyU

Hajra
20-02-10, 22:05
zsNGz8WXgHw

Hajra
20-02-10, 22:07
lMYvTBD9LPE

Hajra
20-02-10, 22:08
KsXv2K-QIss

Hajra
20-02-10, 22:10
joa8xBZpabI