PDA

View Full Version : Emisioni "Shpija e Kosoves" dhe Vizitort nga Diaspora


Doooni
24-02-10, 08:34
Mas pari, me falni si pi ju thu "Diaspore" se mbas kjas emrit...ne kurr nuk te kthehemi ne atdhe ton.


Eshte tu e perciell dikush? Qka mendoni reth 2 Vizitort "Meda dhe Qendrimi" qka kan hi ne Emsiosion? (Meda ka dal :( )

Ka dallime mes te Shqiptarve ne Kosove dhe ata dy qe jetojn jashte?

Qka mendoni ju?

Jana
24-02-10, 14:51
Shum pak e kam percjell veq sha kam lexu ma shum...

Meda hiq sem ka pelqy...
E ku Qendrimin si femen...

Dallimi shum i madh...me krahasu me Benin...kerka s'jan hiq....