PDA

View Full Version : Portokalli


Hajra
17-05-11, 14:35
http://www.tiranachat.net/shqip/2011/05/video-shqip/humor/portokalli-15-10-analistet/

http://www.tiranachat.net/shqip/2010/03/video-shqip/humor/portokalli-13-3-analistet/

Hajra
17-05-11, 14:55
http://www.tiranachat.net/shqip/2010/05/video-shqip/humor/portokalli-13-12-analistet/

Hajra
17-05-11, 15:15
http://www.tiranachat.net/shqip/2010/04/video-shqip/humor/portokalli-13-6-analistet/

Suelaa
17-05-11, 19:08
Meqense e ndjek portokallin, po shkruaj nje te fort si me ka ndoll sot.


Po prisja te kaloja rrugen ne anen tjeter dhe me tha dikush ej sexy, une ktheva koken me pare edhe aty afer ishte nje pakistanez me mjekerr edhe me fustan veshun, por nuk po me shikonte edhe une mendova me paskan ba vesht:):) kur ai prap me thote ashtu edhe une qesha se nuk po me shikonte, edhe thash po sa njerz metmeta ka kjo bote.

Hajra
17-05-11, 19:47
http://www.tiranachat.net/shqip/2010/04/video-shqip/humor/portokalli-13-8-analistet/


http://www.tiranachat.net/shqip/2010/06/video-shqip/humor/portokalli-13-13-analistet/

Hajra
17-05-11, 20:19
http://www.tiranachat.net/shqip/2011/03/video-shqip/humor/portokalli-15-2-kosti/