PDA

View Full Version : Zgjidh


Zero Cool
27-12-11, 19:17
Nga DEA


Kete e pashe ne disa forume te tjera , me beri pershtypje dhe besoje se ja vlene te jete edhe tek ne.
rregullat jane keto: Une i jap tash dy kontraste, ju e zgjidhni njeren dhe duhet ta thuani arsyen se pse e keni zgjedhur, dhe me pas vazhdoni ju me dy kontraste te tjera.................... argetim te kendshem :wink:


Qene apo mace?

prototyp
27-12-11, 22:42
Macehttp://www.dardania.de/vb/upload/images/icons/icon5.gif

Kuder apo Macorr?

Lepurushe
27-12-11, 23:07
Zgjidh,,,O ME MU...o me mu...dy rrug ke:tongue:

Daglasi
28-12-11, 00:59
Pa ty....:biggrin:

Sot apo neser?

Zero Cool
17-01-12, 10:48
Sot e neser :)


Pite apo flija ?

LuLjaa
03-04-12, 00:20
Pite ..

Bakllav apo Sheqer pare ... :

Kaqanikasja
17-05-13, 09:59
e merr:smile:

Kalimero
17-05-13, 10:03
a lirikin a sudhtan dijuzin ?

Dardanesha
17-05-13, 10:03
Kalimeron :biggrin:

Kalimero
17-05-13, 10:04
u s'pu di a dardaneshen a kaqnikeshen, u tibe s'pi daj tu dijat :biggrin:

Kaqanikasja
17-05-13, 10:09
ahhahahah jo daj nmujsh me na da ahahahhahahaha

schütze
17-05-13, 10:21
mir e ka Kalimero se zor asht mej da

uck_aksh
25-01-14, 17:01
http://i86.photobucket.com/albums/k107/uck_aksh/humba1000_zpsffcb41c4.jpg (http://s86.photobucket.com/user/uck_aksh/media/humba1000_zpsffcb41c4.jpg.html)