PDA

View Full Version : pershendejte


d.de
30-07-12, 11:31
Shpresoj qe jeni mire,

Kam nje lajm per diasporen.
- Kush deshiron qe tkete abonime satelitore me reciever me i pa kanalet Digitalb, Tring, Sky Germany, AustriaSat, HungarySat, TurkSat dhe JSC (France).

Te me njoftoj ne privat.

Mirembetshi.