PDA

View Full Version : SHKELJA dhe SHTYPJA E TORTES SE 100 VJETORIT SKANDALOZE !!! PA KOMENT


AlbaSoft
29-11-12, 20:16
SHKELJA dhe SHTYPJA E TORTES SE 100 VJETORIT SKANDALOZE !!! PA KOMENT

a77TywLs-RY

Elina
29-11-12, 20:25
Kaluese edhe kjo pune! :)

Guri i madh
29-11-12, 21:56
SALA si zakonisht fajtorin e kerkon dikund tjter e jo e vet vetja po e akuzon partin socialiste se i ka pergadit disa persona per me ndodh ky skandal

lovely
29-11-12, 22:54
Shume e skandali na ndodhi kto ditet e fundit :D

tipi engjellor
29-11-12, 22:59
skandale ka kudo o lovic .....qfare te i besh pak persona prishin torten ...pa kulture po qfare ti besh...

lovely
29-11-12, 23:02
Me ia SHKEL Tip.

tipi engjellor
29-11-12, 23:04
Me ia SHKEL Tip.

ku me ia shkel