PDA

View Full Version : A kemi dike nga ana Kumanoves& Presheves ne Londer


Brilliant
12-10-13, 12:41
Te dashur bashkeatdhetar,


Une ka nje kohe qe jam ne Londer dhe do te doja te dije sepaku a kemi dike nga Kumanova ,Presheva me rrethin ketej ???nese po do te ishte mire te takoheshim dhe te bashkebisedojm ne lidhje me disa aktivitetete qe mund ti bejme bashk.Mendoj se eshte e dobishme per dy trevat dhe te nderrmarim dicka ne favor tonin...

Nese me lexon ndonje Preshevar, apo Kumanovar qe jeton ne Londer me lajmroni

me nderime

Brilliant