PDA

View Full Version : PTK-ja dhe shortet Politike per investoret ne rrjetin Tel.


kaedhemazi
27-12-03, 08:17
Koheve te fundit jane shpeshtuare indiciet qe ne Kosove ne sherbimet e PTK-se do te inkuadrohet nje Investore i ri nga Ukraina.
Ne anen tjeter ,KOmpanise Norvegjeze qe ka konkuruar qe me shume se nje vite dhe plotesojne te gjitha kushtet dhe i jane permbajtur ligjit ne bashkpunim me AKM-ne i refuzohen tanime edhe nga vet AKM-ja pergjegjet konkrete ose komentaret lidhur me kete qeshtje.E gjithe kjo merr Kulminacionin pas suspendimit te Zonjes Leme Xhema nga posti i Drejtorit te PTK-se.
Duke marre parasysh faktet qe asnje Kompani Ukrainase nuk posedon mbi kapacitete te nevojshme as per permbushjen e nevojave te tyre brenda shtetit Ukrainas ,jam tejet i bindure qe prapavije e kesaje qeshtje eshte Serbia qe deperton ne Tregun e Kosoves ne menyra te ndryshme ngase po te Konkuroje ne menyre publike natyrisht qe nuk gjen mbeshtetje.
Pasiqe AKM-ja e cila eshte e ngarkuar me kete detyre nuk jap Kompanise Norvegjeze asnje Pergjigje apo koment mendoje se brenda kesaj Organizate qendrojne edhe njerez te blere nga Serbia dhe njerez jo te sinqert ne punen dhe sherbimin e tyre.
Cfare mendoni ju Pjestare te Forumit ne lidhje me kete Teme