PDA

View Full Version : Qka mendoni per keshtrajtimet ne Irak???


Cool_Boy
11-05-04, 11:12
Perhsndteje per te gjith...

Une deshta ta di prej jush qe i keni pare ato keshtrajtime,maltretimet,masakrat e shume gjera qe kan bere Amerikanet dhe Anglezet ne Irak...Keta po i thojn vetes demokrat e mi be ato gjera a jan te lejuar???A mendoni se ata duhet te vijen para gjykaes nderkometare????

Kush ehste fajtor etj???

Shpreheni mendimin e juaj..

Cool_Boy