PDA

View Full Version : Pse Harri Holkeri po largohet para kohe nga Kosova


nota
27-05-04, 11:25
Harri Holkeri mendjeleht, dashnor i agjentes serbe e cila ka marr nga Holkeri informata te vlefshme dhe mandej eshte larguar nga ai, duke e lene Holkerin me sulm ne zemer

nezi
28-05-04, 15:52
E moj Nota shebimet serbe care nuk bejne, dhe holkeri mbase ka qene i detyruar te jape doreheqje, nga nje mendjelehtesi qe do ti kushtoj..!
serbet punojne ndersa neve i bejme kriminel ata qe luftuan, dhe ke pare ti se si gezohen, dhe thrrasin per arrestime te reja te Clirimtareve... Absurd.. cfare ndodhe ke ne...!

VARDARI
28-05-04, 17:46
Harri Holkeri mendjeleht, dashnor i agjentes serbe e cila ka marr nga Holkeri informata te vlefshme dhe mandej eshte larguar nga ai, duke e lene Holkerin me sulm ne zemer

nota plotesish je ne regull me perjashtim te nje gabimit teknik ku thua

Harri Holkeri mendjeleht, dashnor i agjentes serbe

PERMISIM

Harri Holkeri mendjeleht, dashnore i agjentit serb
Se kemi te bejm fjal per nje HOMOSEKSUAL te rangut te lart Evropjan..

Ardi_pr
29-05-04, 11:52
eshte larguar, sepse e thate edhe ju me larte, por edhe pse nuk ka nevoje me te qendroje. Parate qe i ma marre si page ketu i mjaftojne ta jetoje edhe ate pak jete qe i ka mbetur. NUk eshte pak t'i marresh ne muaj rreth 40 mije euro

nota
31-05-04, 13:54
[quote=nota]Harri Holkeri mendjeleht, dashnor i agjentes serbe e cila ka marr nga Holkeri informata te vlefshme dhe mandej eshte larguar nga ai, duke e lene Holkerin me sulm ne zemer

nota plotesish je ne regull me perjashtim te nje gabimit teknik ku thua

Harri Holkeri mendjeleht, dashnor i agjentes serbe

PERMISIM

Harri Holkeri mendjeleht, dashnore i agjentit serb
Se kemi te bejm fjal per nje HOMOSEKSUAL te rangut te lart Evropjan


VARDAR
Te faleminderit shum per nje permiresim vertet ka mundesi sepse shum te till na kan dal ne Kosov dhe pajtohem me ty
Tung nga NOTA