PDA

View Full Version : si e kuptoni rezoluten 1244


stud
22-07-04, 00:34
Kjo rezolute edhte e keqja e te gjitha te kqijave qe sot po ndodhin sepse "udheheqesit tane"me kete e nenshkruan kapitullimin.Dua ta di sa mendoni qe ishte e drejt ky nenshkrim?a mendoni se do te kishim humbur apo fituar me mos nenshkrim?A e dini saktesisht se cka kishte ne ate dokument te nenshkruar lidhje me ate se kosova do te mbetet pjese e Serbise si dhe a mendoni se do te zbatovet kjo marveshje ne te ardhmen

MemphiSx
22-07-04, 12:53
Mendoj qe e ka ate suksesin e veta edhe pse me disa mangesi

Po mos te ishte nenshkruar Kjo rezolute me siguri ishim edhe me keq


Paramendo marreveshjen e Rambujes per 2 jave Vonim te nenshkrimit Sa pasojat i pat Kosova ne njerz

Mendoj qe ate qka ta ofron USA nuk duhet ta zhgenjejm Ameriken:)

Mendimi im :)

Urani
22-07-04, 13:13
Edhe une mendoj se ka te mira e te keqija, por nuk mendoj se cka thote amerika te mos e zhgenjejme, se vetem po e marre nje shembull: po te thote amerika jeni nen serbi a duhet ta zhgenjejme apo jo?

MemphiSx
22-07-04, 13:18
Amerika nuk ka hy me qliru KOSOVEN per me lan ner serbi

Ket duhet ta dim te gjithe

Gentiani
22-07-04, 17:16
Kjo rezolute edhte e keqja e te gjitha te kqijave qe sot po ndodhin sepse "udheheqesit tane"me kete e nenshkruan kapitullimin.Dua ta di sa mendoni qe ishte e drejt ky nenshkrim?a mendoni se do te kishim humbur apo fituar me mos nenshkrim?A e dini saktesisht se cka kishte ne ate dokument te nenshkruar lidhje me ate se kosova do te mbetet pjese e Serbise si dhe a mendoni se do te zbatovet kjo marveshje ne te ardhmen

si e kuptoni rezoluten 1244?!

mirŽ de stud, po nisja njŽherŽ ta sqarosh i pari e mos parashtro pyetje dhe nŽnpyetje tjera, e pastaj e vazhdojmŽ edhe ne tjerŽt.

Jo vetŽm si e kuptoni rezoluten 1244?