PDA

View Full Version : mos ibesoni premtimeve


ulqini2004
05-10-04, 13:32
sikur i ter viti te kalonte me elektorat te gjith do te punsoheshin dhe te gjitha rruget do te shtroheshin ,por kur te kalojn votat politikuajt tan flejn ne gjum e e shiqojn veten ne pesqyre ,a sa te bukur jemi e qfar elektorati kemi e kuku per ta.andaj me se miri e ka fatmir humolli mendoni aaaaaa athere votoni se me pleq nuk fitohet ,rinia eshte ardhmeria e kosoves[/b]