PDA

View Full Version : LDK-en Dhe AAK-en i lidh bashkimi i Kombit Shqiptar!!


Kujtimi
18-11-04, 18:18
Kushe ka diqka kunder bashkimit shqiptar qoft i mallkuar.Pse a pake vuajtem nen robri ? jemi bere shembull per te keq kohve te fundit sa qe sjemi ne gjendje ta mbajm kete qe e kemi e jo te shpallem te pamvarun!
-Comenti vjen nga qarqet serbo Greke pran bashkimit Evropian me ndihmen e dhene nga Anathas Fatos Nano(Tirana) nga Qoviq (Serbia)dhe nga (Prishtina) Hashim Thaqi ........................
Sa me shpejt Qeveria e re tu thoj atyre Shantazheve te vjetra se Koha e Stalinistav iku nje her e pergjithemone.....
Populli i Kosoves e done ate qe e meriton!!!!!

PAMVARSIN........................ :!: