PDA

View Full Version : SHQIPTAR GJYSEM FINALEN E LUJTET TASH FINALEN KU DE TA LUNI


mehas murtezani
14-03-05, 17:21
SHQIPTAR TE KOSOSVES RAMUSH HARADINAJN SE KENI NE MESIN TUJA TASH CKA DET BENI PA TE DERI SA E QOJ LDK RAMUSHIN NE HAG SPO NDEJT RAHAT E TASH DET MUNDOHET SI E SI TA MABAJE NE HAG RAMUSHIN LDK GJOJA SE RAMUSHI QENKA PJESA E STANDARDEVE PER KOSOVEN E RAMUSHI TE JET PENGU I KOSOVES SE PAVARUR DHE TE MABAHET PER QELLIMET E VETA IBRAHIM RUGOVA TA FORCOHET POZITA E RUGOVES NE KOSOV SE HASHIM THAQIN DHE RAMUSH HARADINAJ E KA SI KONKURENT TE FORT NE KOSOV DHE TASH DET GJEJ MENYR MOS DHASHT ALLAHI EDHE THASQIN TA DERGOJ NE HAG DHE TA ARIJ QELLIMIN E VET RUGOVA SIKUR KTUNE TE NA NE MAQEDONI ALI AHMETI PARTIZANI I CERVENKOVSKIT DHE RUGOVA PARTIZANI I MILLOSHEVIQIT DHE TE DIT KETA THI BIR THIU TA KENNE KONTROLL KREJT POPULLIN SHQIPTAR SIKRU ARTBEN XHAFERI ABDILADI VEJSELI KRYETARET E KOALICIONIT KTUNE NE MAQEDNI SPO JA DIKAN ME JA CU PUNET MIR ME SHQIPTARET E RUGOVA E ALI AHMETI PARTIZANET E MILLOSHEVIQIT JA DIUKAN ME MIR ME DREJTU TIMONIN ME MIR PER SHQIPTARET NE PERGJITHESI

napoleoni
14-03-05, 22:31
O Nehas,

nj kshill si mikut: bjeri shkurt nse don t thuash dika, sepse kur po e zgjat keshtu, mjerisht nuk po thua asgj...nuk kuptohesh fare.

Arb
15-03-05, 04:15
SHQIPTAR TE KOSOSVES RAMUSH HARADINAJN SE KENI NE MESIN TUJA TASH CKA DET BENI PA TE DERI SA E QOJ LDK RAMUSHIN NE HAG SPO NDEJT RAHAT E TASH DET MUNDOHET SI E SI TA MABAJE NE HAG RAMUSHIN LDK GJOJA SE RAMUSHI QENKA PJESA E STANDARDEVE PER KOSOVEN E RAMUSHI TE JET PENGU I KOSOVES SE PAVARUR DHE TE MABAHET PER QELLIMET E VETA IBRAHIM RUGOVA TA FORCOHET POZITA E RUGOVES NE KOSOV SE HASHIM THAQIN DHE RAMUSH HARADINAJ E KA SI KONKURENT TE FORT NE KOSOV DHE TASH DET GJEJ MENYR MOS DHASHT ALLAHI EDHE THASQIN TA DERGOJ NE HAG DHE TA ARIJ QELLIMIN E VET RUGOVA SIKUR KTUNE TE NA NE MAQEDONI ALI AHMETI PARTIZANI I CERVENKOVSKIT DHE RUGOVA PARTIZANI I MILLOSHEVIQIT DHE TE DIT KETA THI BIR THIU TA KENNE KONTROLL KREJT POPULLIN SHQIPTAR SIKRU ARTBEN XHAFERI ABDILADI VEJSELI KRYETARET E KOALICIONIT KTUNE NE MAQEDNI SPO JA DIKAN ME JA CU PUNET MIR ME SHQIPTARET E RUGOVA E ALI AHMETI PARTIZANET E MILLOSHEVIQIT JA DIUKAN ME MIR ME DREJTU TIMONIN ME MIR PER SHQIPTARET NE PERGJITHESI

Bjeri pak ma rrotull? Cka je ka don me thone o Burre?

mehas murtezani
21-03-05, 23:25
pse kshtune ju te LDK beni keta gjera ja se sa e don LDK ne KOSOV per at edhe u bejn atentate se mendoni te keqen e kosoves jeni duke i qu te gjith shqiptaret ne hag per hater te milosheviqit ket desah me ju thene ju te dive nese jeni simpatizues te LDK