PDA

View Full Version : SA MERET RINIA E SOTME ME SHTYP E POLITIK


mehas murtezani
01-04-05, 00:36
SA MERET RINIA KOSOVARE ME SHTYP DHE POLITIK NE KOHEN E LIR DHE NE PERGJITHSI

Toni_4Ever
04-04-05, 00:59
SA MERET RINIA KOSOVARE ME SHTYP DHE POLITIK NE KOHEN E LIR DHE NE PERGJITHSI

papunsia i ben te gjitha kur nuk punon njeri miret me gjera te kota si politika
por edhe nvaret prej familjes kjo nese familja esht shum aktiv ne politik asht esht edhe rinia

tung nga toni

uck_aksh
13-04-05, 14:54
po koheve te fundit rinia eshte larguar nga politika ka raste kur shoket me te mir jan rrahur per shkaqe te politikes por tash shum pak i intereson politika se veq premtime kan pas dhe jo pun