PDA

View Full Version : Inboxi 2000 MB CC


Etrit_Titi
20-12-05, 18:36
Kushe din se cili numer eshte sakte perme bo nboxin 2000 MB ose 2GB une e kom pas po mu kane fshi CCe e ekom harru nese din dikuh le te tregon ? flm shume

Lani_Cracker
28-07-06, 09:36
size=6]HOTMAIL 2GB NEW
[/size]


Hyrê kêtu :D
[/b]
http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fjoin.msn.com%2Fhotmailplu s%2Foverview-std&langpair=de%7Cen&hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools

Pastaj sipas Fotove
1
http://img96.imageshack.us/img96/2057/1lanicrackertf8.jpg (http://imageshack.us)

2
http://img294.imageshack.us/img294/8357/2lanicrackerrd1.jpg (http://imageshack.us)


3
http://img291.imageshack.us/img291/7653/3lanicrackerkc0.jpg (http://imageshack.us)

4
http://img85.imageshack.us/img85/6509/4lanicrackervk9.jpg (http://imageshack.us)

Lani_Cracker
28-07-06, 09:37
5
http://img59.imageshack.us/img59/5264/5lanicrackerzp1.jpg (http://imageshack.us)

6
http://img138.imageshack.us/img138/456/6lanicrackerax0.jpg (http://imageshack.us)

======================================

Name des Kontoinhabers: Deutsche bank Wittenberg

Kontonummer: 666875-------665547 ---667741--66143-66122----66321 ---66543 --66143 --66123-66253--66222---66643--66543---66164

66126---66153-------66253----66223----66421--66521---66421-----66621---66332----66111---662478---666792


Bankleitzahl: 86070000

Rechnungsadresse

Geben Sie die Adresse genau so ein, wie sie auf Ihren Kontoauszügen erscheint.

Vorname: Emri-Jot

Nachname: Mbiemri-Jot

Straße: krejt

Adresszusatz (optional): palidhje

Postleitzahl: 10115

Ort: Berlin

Land/Region:Deutschland
Deutschland

Telefonnummer (Vorwahl/Rufnummer):030 30872800
===========================================
#==========================#
#RESPEKT PËR GJITHË ANTARËT #
# #
#LaNi_Cracker #
lani_Cracker@hotmail.com #
#=================================#

Zero Cool
28-07-06, 11:22
Nuk ka nevoj me pagu, ke gratis (falas):

www.gmail.com (http://www.gmail.com)

ma shume se 20GB :wink:

Lani_Cracker
28-07-06, 16:22
Nuk ka nevoj me pagu, ke gratis (falas):

www.gmail.com (http://www.gmail.com)

ma shume se 20GB :wink:


Paj Nuk ka nevoj me Pagu por eshte puna se nuk jan te njejta

Hotmail eshte Hotmial

Gmail eshte Gmail

Artisti
29-07-06, 10:16
Pagu per pagu,me 19.99 euro e merr nje server krejt edhe ke vend sa dush

ose ajo qe e ka shenu Zero_Cool


.

Zero Cool
29-07-06, 11:23
Paj Nuk ka nevoj me Pagu por eshte puna se nuk jan te njejta

Hotmail eshte Hotmial

Gmail eshte Gmail
Eshte e vertete qe nuk jan te njejta dhe dallimi eshte ketu : emri eshte ndryshe(gmail - hotmail apo msn), hotmail eshte i integrum ne msn (por gmail mundet te integrohet dhe kjo merre vetem 2 minuta pune), pastaj gmail mund te shfrytezohet si nje Hard Disk ku nuk ke nevoje te hudhesh asgje dhe te mbash te gjitha programet e nevojshme te cilat i ke prane vete sa here qe ke internet pa marre parasysh se ku gjendesh, me gmail acount mund te kesh edhe faqen tende ku mund ti vendosish fotografite dhe videot familjare apo tjera, me gmail mund te komunikosh direkt pa pas nevoje te shfrytezosh msn, gmail mund te shohesh si nje extra Hard Disk ne PC tende, ne gmail mund te shfrytezosh ma shume se 25GB, me gmail mund te dergosh "file" deri me 10 MB, gmail eshte fare pa pagese e shume shume perparesi tjera.

enesi_21
02-08-06, 10:20
Pershendetje

A ka mundesi te me tregoj dikush se ku mundem me e gjet nje program i cili ta mundeson me e vendos ndonje Logo po diq te ngjashme ne System Properties te Windowsit.

Pra kur shkon tek my computer me te djathten pastaj Properties aty me e pas nje logo.

me t'mira enesi_21

Zero Cool
02-08-06, 11:02
enesi_21 patjeter, dergoma foton tende dhe shenimet dhe ta bej une keshtu qe sa here te klikon aty do te del fotoja yte me gjith emrin si dhe shenimet e dhana per ty :tongue: edhe jo vetem kaq por per qka te bjen ndermend vetem pyet "" mjeshtrin"" Zero Cool :cool:

enesi_21
02-08-06, 11:12
enesi_21 patjeter, dergoma foton tende dhe shenimet dhe ta bej une keshtu qe sa here te klikon aty do te del fotoja yte me gjith emrin si dhe shenimet e dhana per ty :tongue: edhe jo vetem kaq por per qka te bjen ndermend vetem pyet "" mjeshtrin"" Zero Cool :cool:

Zero Cool nuk po dua qe te vendos foton time aty ajo qe mu desht ishte emri i atij programi qe ta mundeson nje gje te tille, pasi jane disa dhe ai qe eshte me i perdorshmi.

Kaq nese isha i kjarte.

me t'mira enesi_21

Zero Cool
02-08-06, 11:20
Zero Cool nuk po dua qe te vendos foton time aty ajo qe mu desht ishte emri i atij
programi qe ta mundeson nje gje te tille, pasi jane disa dhe ai qe eshte me i perdorshmi.
Shume gabim e ke, asnje program nuk ka per ate pune dhe as qe nevojitet ndonje program per te vendose nje foto, reklame apo shenime !

enesi_21
02-08-06, 11:26
[code]
Shume gabim e ke, asnje program nuk ka per ate pune dhe as qe nevojitet ndonje program per te vendose nje foto, reklame apo shenime !


Ndoshta ka mundesi edhe pa program te behet nje gje e tille ama qe ka program per ate pune eshte e vertete qe ka.

Zero Cool
02-08-06, 11:38
Po qfare programi bre njeri mos ja fut kot, ai operacion eshte shume i thjesht bile ndoshta me i thjeshti qe egziston dhe i merr vetem 1 second pune, hiq pa asnje program !

enesi_21
02-08-06, 17:06
Po qfare programi bre njeri mos ja fut kot, ai operacion eshte shume i thjesht bile ndoshta me i thjeshti qe egziston dhe i merr vetem 1 second pune, hiq pa asnje program !

Ti ose nuk po kupton ose nuk po don me kupto.
Njeriu nese e bene nje oeminfo.ini me te thjeshte keshtu :

[general]
Manufacturer=xxxxxxxxx
Model=xxxxxxxxx

[OEMSpecific]
SubModel=0000000
SerialNo=0000000

OEM1=Your private info
OEM2=More private info

[Support Information]
Line1=""
Line2=""
Line3=""
Line4=""
Line5=""
Line6=""
Line7=""
Line8=""

edhe nje logo oemlogo.bmp shume te thjeshte ti mer me shume se 1 sekond.

Por mu desh ai program per disa gjere me advace kupton, por nejse .......
kalo bukur enesi_21

Zero Cool
02-08-06, 17:10
hihihih send ska advance aty, i ban i qet edhe fund(ska program), por e pate qellimin me tregu qka ke msu ahahahah tash edhe gjeje ku mi vendos keto edhe u kry puna :tongue:

enesi_21
02-08-06, 17:25
hihihih send ska advance aty, i ban i qet edhe fund(ska program), por e pate qellimin me tregu qka ke msu ahahahah tash edhe gjeje ku mi vendos keto edhe u kry puna :tongue:

Jo ska nevoj sepse System32 ka egzistu qysh moti kaner mendu njerzia per kete......

Zero Cool
02-08-06, 17:35
Jo ska nevoj sepse System32 ka egzistu qysh moti kaner mendu njerzia per kete......
Eeeeeeeee kjo eshte gjyse e vertete sepse jo ne te gjitha OS (sistemet operative) vendoset aty hehehehe

Zero Cool
15-08-06, 14:29
Tani ma kurrsesi nuk ka nevoj per pagese sepse hormaail dhe msn kan verzionin beta 2GB ( Windows Live Mail beta) :cool:

u_Paka
14-03-08, 09:15
Zero Cool nuk po dua qe te vendos foton time aty ajo qe mu desht ishte emri i atij
programi qe ta mundeson nje gje te tille, pasi jane disa dhe ai qe eshte me i perdorshmi.
Shume gabim e ke, asnje program nuk ka per ate pune dhe as qe nevojitet ndonje program per te vendose nje foto, reklame apo shenime !

U Kry BAC !

Ja nje Program qe ta mundeson nje gje te tille, dhe eshte prodhim vendor, Kosovar.

Me t'mira.
u_Paka

Zero Cool
17-03-08, 16:04
U Kry BAC !

Ja nje Program qe ta mundeson nje gje te tille, dhe eshte prodhim vendor, Kosovar.

Me t'mira.
u_Paka

Je vonu ti pak me bacen (edhe mos qo file per te cilat nuk din se qfare jane).
Tani inboxi ne Holande eshte 5GB.


http://img.photobucket.com/albums/v155/zerocoolnl/ZC/Snap2-1.jpg

u_Paka
18-03-08, 08:07
Je vonu ti pak me bacen (edhe mos qo file per te cilat nuk din se qfare jane).
Tani inboxi ne Holande eshte 5GB.



http://img.photobucket.com/albums/v155/zerocoolnl/ZC/Snap2-1.jpg


Po te rrejn Bac se sy KRY akoma!

Njeri shume i grrith je a?
Se kam pas fjalen per madhesine e inbox-it por per OemInfo, nje program qe ta mundeson nje gje te tille shume shpejte, lehte dhe prodhim vendor a?

Me t'shnosh BAC?

BE LK
18-03-08, 15:02
Po te rrejn Bac se sy KRY akoma!

Njeri shume i grrith je a?
Se kam pas fjalen per madhesine e inbox-it por per OemInfo, nje program qe ta mundeson nje gje te tille shume shpejte, lehte dhe prodhim vendor a?

Me t'shnosh BAC?
Cfar brrockollisni pashe Zotin......!?

pa pa pa pa.... na quditet....!

u_Paka
18-03-08, 17:44
Cfar brrockollisni pashe Zotin......!?

pa pa pa pa.... na quditet....!

Qka ka me tu qudit ketu ti BE LK edhe sdi pse me je betu ne ZOT, ruaje pak gjuhen tende.

Edhe a jep ketu dikush sqarime pse ti fshijn postimet a veq ia futin ashtu, une e postova nje program ketu ai far Bondi e paska hjek, nejse ai e ka topin e ai e gjuan penalltin.

Me t'shnosh.

BE LK
20-03-08, 13:57
Qka ka me tu qudit ketu ti BE LK edhe sdi pse me je betu ne ZOT, ruaje pak gjuhen tende.

Edhe a jep ketu dikush sqarime pse ti fshijn postimet a veq ia futin ashtu, une e postova nje program ketu ai far Bondi e paska hjek, nejse ai e ka topin e ai e gjuan penalltin.

Me t'shnosh.
Mere shtruar, mos u merzit.......!

enesi_21
20-03-08, 14:43
U Kry BAC !

Ja nje Program qe ta mundeson nje gje te tille, dhe eshte prodhim vendor, Kosovar.

Me t'mira.
u_Paka


Faleminderit u_Paka edhe une e kam dite qe ka programe per nje gje te tille, por Zero Cool e mohojke nje gje te tille jo per ndonje gje tjeter vetemes se normal ska dite.

Kaloni mire, enesi_21

Zero Cool
20-03-08, 16:16
Faleminderit u_Paka edhe une e kam dite qe ka programe per nje gje te tille, por Zero Cool e mohojke nje gje te tille jo per ndonje gje tjeter vetemes se normal ska dite.

Kaloni mire, enesi_21


ahahahah u knaqa tuj kesh, qka i keni perzi gjanat e spo dini qka doni ?
Tema eshte inboxi 2GB, une kam thene qe tani ne Holande eshte 5GB.
Sa i perket oem info prap po them qe nuk nevojitet asnje program per te bere nje oem info, sepse nje njeri qe vetem pak din keto gjera e ban oem infon vet, pa asnje program tjeter perveq atyre qe instalohen se bashku me Windowsin apo Linuxin.

Hajt shnet tash.
PS: Atu munden mu fute edhe TROJANE te ndryshme, per qellime te ndryshme!

u_Paka
20-03-08, 17:28
ahahahah u knaqa tuj kesh, qka i keni perzi gjanat e spo dini qka doni ?
Tema eshte inboxi 2GB, une kam thene qe tani ne Holande eshte 5GB.
Sa i perket oem info prap po them qe nuk nevojitet asnje program per te bere nje oem info, sepse nje njeri qe vetem pak din keto gjera e ban oem infon vet, pa asnje program tjeter perveq atyre qe instalohen se bashku me Windowsin apo Linuxin.

Hajt shnet tash.
PS: Atu munden mu fute edhe TROJANE te ndryshme, per qellime te ndryshme!

Tema eshte per madhesine e Inbox-it por mes teje dhe enesit eshte zhvillu nje debat per a ka apo nuk ka program per OEMINFO keshtu qe une ta kam pru nje program qe e kam bane vet me .NET per nje gje te tille, paramendoje tash gjithhere kape image-in edhe ini-fajllin copy shko bane paste ne system root te sistemit operativ apo don me ndryshu diqka aty shko prape hape etj etj, keshtu me ate program e ke shume me lete, por ma fshiu bondi, nejse.

hajt me t'shnosh.

Zero Cool
21-03-08, 22:02
Tema eshte per madhesine e Inbox-it por mes teje dhe enesit eshte zhvillu nje debat per a ka apo nuk ka program per OEMINFO keshtu qe une ta kam pru nje program qe e kam bane vet me .NET per nje gje te tille, paramendoje tash gjithhere kape image-in edhe ini-fajllin copy shko bane paste ne system root te sistemit operativ apo don me ndryshu diqka aty shko prape hape etj etj, keshtu me ate program e ke shume me lete, por ma fshiu bondi, nejse.

hajt me t'shnosh.

Paj mir mir ske faj qe e ke mbaru at program , urime, por so problem edhe me ndryshu, hiq pa programin tand, sa here don, sepse: 1 bitmap ke me bo edhe 1 text file mo qy :tongue: