PDA

View Full Version : Demon @ Tek #Dardania


ChemicaL
13-05-07, 13:07
Pershendteje stafit

Jam nje user i rregullt i #Dardania dhe ish Operator i kanalit dhe per disa arsye personale u largova me nje kusht qe te kthehem prap dhe tani jam ne gjendje qe te ndihmoj stafin dardania me aq mundesi sa kam dhe bej kerkes per @ ne kanal..

Nick: Demon
Mosha: 21
Vendlinja: Zhuri

Shpresoj qe kjo kerkes e imja te merret parasysh!


Demon

GjIlAnAsI_cSi
13-05-07, 13:10
Un jam pro kerkeses tende pasi ke qen @ tek kanali yn me heret dhe meriton te jepet nje shanc per te vazhdu me tutje..

Uroj te ja kaloni sa mem ire mes stafit te madh Dardania.de

Gjith te mirat.