PDA

View Full Version : Mbyllja e Profilit !


dardan100
16-02-09, 12:45
Pse nuk e beni mundesine sikurse ne Youtube, ku eshte e mundur qe personi vete ta eliminoj profilin kur ta sheh te nevojshme, kurse ketu kjo mundesi u lihet vetem administratoreve.

Lejoni njerzit qe ta eliminojne Profilin kur te dojne dhe gjithashtu te eliminojne ndonje teme apo postim qe i duket i tepert!


Faleminderit !

lovely
17-02-09, 10:56
Pse nuk e beni mundesine sikurse ne Youtube, ku eshte e mundur qe personi vete ta eliminoj profilin kur ta sheh te nevojshme, kurse ketu kjo mundesi u lihet vetem administratoreve.

Lejoni njerzit qe ta eliminojne Profilin kur te dojne dhe gjithashtu te eliminojne ndonje teme apo postim qe i duket i tepert!


Faleminderit !

me kan ashtu , asni postim nuk ish met ne forum o dardan :D

Peja-Boy
18-02-09, 19:59
Pse nuk e beni mundesine sikurse ne Youtube, ku eshte e mundur qe personi vete ta eliminoj profilin kur ta sheh te nevojshme, kurse ketu kjo mundesi u lihet vetem administratoreve.

Lejoni njerzit qe ta eliminojne Profilin kur te dojne dhe gjithashtu te eliminojne ndonje teme apo postim qe i duket i tepert!


Faleminderit !

Me te drejet e ke qe duhet te lejohet menyra e mbylljes se nje Acounti qe nje user e hap ... E mej eliminu postimet ateher me i bo krejt Moderator.... po nuk len kush postim ketu se asnje postim nuk eshte qe ju pelqen te gjith userave :rolleyes: