PDA

View Full Version : Barak obama pranon gabimin


lirik
19-05-09, 15:55
Presidenti amerikan ne nj fjalim te veqant para organizates informative te njohur te shtetit amerikan cia pranon se me disa gabime qe jan bė gjat marrjes ne pyetje te terroristve islamik jan bė gabime qe mund te quhen tortura dhe mundime te cilat nuk guxojn ne te ardhmen te ndodhin-
perveq maltretimeve te ndryshme me metoda te burgosurve ka pasur disa metoda te ndryshme si futja e te burgosurit ne nji arke me insekte ne vende teper te papershttatshme -
paraqitja e raportit ku cia pranon disa gabime e ne fakt jan perdor metoda -
ku jan nxjerr me dhunė disa informata nepermes te maltretimeve te veqanta-
CI ankohet se zbulimi i ketij raporti do te demtoj ne te ardhmen interesat e cies amerikane per shkak se vetem metodat e tortuarave kan dhėne rezultate -
ku kan arrit qe disa informacione ti nxjerrin me dhunė nga terroristet e alkaides -
PRESIDENTI AMERIKAN BARAK OBAMA ME GJITHAT DEKLAROHET E THOT
SE VLERAT TONA AMERIKANE DUHET TE DESHMOHEN JO VETEM NE PAQE EDHE NE KERCNIME DHE RREZIQE VETEM ATHER SHPALOSET VYRTYTI DHE VLERA E AMERIKANE E LIRISė DHE DEMOKRACISė:
Megjithat gjat atij fjalimi u pranuan gabimet dhe ku presidenti amerikan Barak Obama hapur tha se gjėra te tilla mundime dhe torura ndaj te burgosurve nuk guxon te ket ma ne te ardhmen