PDA

View Full Version : pershndesim ardianin migenen dhe emranen


rowenna
01-10-03, 11:56
pershndetje per et gjithe keta edhe klasen 3 shkolla e mesme ekonomi

LIBERO_78
10-10-03, 09:21
UNE UA PERSHENDES MESUESET E EKONOMISE ROVENES EDHE TE TJERAVE :wink:

rowenna
10-10-03, 09:27
hej flm per pershndetjen libero kesaj pershndetjes i bashkangjiten edhe emrana ardita dhe aldiana