PDA

View Full Version : Sa jemi drejte ne komunikimet tona ne chat???


Mendimi
23-10-03, 11:20
Te nderuar,Nuk do doja te ju them me shume por do kerkoja qe te debatojme te gjithe per komunikimet tona ne chat, dhe se, sa do dijme te percaktojme vleren morale ne kete drejtim edhe nese jemi ne kete kanal...Sa per paraqitjen tjeter do ju prezentoj nje punim shkencor ne kete drejtim si dhe do shohim per debatin....

Me nderimeMENDIMI

Vera
30-05-04, 18:47
Pershendetje

Per sa i perket se sa dijm ta percaktojm vleren morale ne ket drejtim dhe ne ket kanal: se pari duhet te bazohemi ne shkrimet tona (keshtu sa kuptova une ke llafi) se si sillemi dhe si jemi ne marveshje me njeri tjetrin, dhe ashtu mundemi te dijm edhe per vet personin se sa i moralshem eshte.
Kaq sa i perket paraqitjes sime te par ne ket tem.

Me nderime Vera

Mendimi
31-05-04, 08:58
E nderuara VERA,


Ju keni te drejte ne ate qe thuani, por une kam pasur fokusin ne ate se si sillemi ne keto kanale si personalitete, e vemas ne ate se na mungon nje kulture e perditshmerise sepse cdo gje qe gjejme ketu gjejme me shume banalitete, gjejme persona qe nuk paraqiten realisht, gjejme kopje te drejta te moskuptimit dhe nje injorance te bazuar ne tradite....


Me nderime
MENDIMI

lulja
09-06-04, 09:10
pajtohem me ju "mendimi" kjo eshte nje gje qe mos te kontaktojme me gjera qe nuk na intereson me llafe palidhje apo me mos rrespekt por te shkojme me moralitet she ju pershendes shum se kjo te eshte e qelluar