PDA

View Full Version : Viti 2004


Zana
30-12-03, 15:07
**** **** **** **** *** *** **
************************** **Viti i ri***
************************ ****
********************* **
****************** *****
*************** *2004***
************ ***
********* ****
*******
***** *** ****URIME!****
**
*
* ** *JA UROJ TE GJITHVE VITIN E RI 2004***


**ZANA** :wink:

Jacko^vaR^
30-12-03, 17:19
**** **** **** **** *** *** **
************************** **Viti i ri***
************************ ****
********************* **
****************** *****
*************** *2004***
************ ***
********* ****
*******
***** *** ****URIME!****
**
*
* ** *JA UROJ TE GJITHVE VITIN E RI 2004***


**ASTRITI** :wink:

stubllani
30-12-03, 20:08
**** **** **** **** *** *** **
************************** **Viti i ri***
************************ ****
********************* **
****************** *****
*************** *2004***
************ ***
********* ****
*******
***** *** ****URIME!****
**
*
* ** *JA UROJ TE GJITHVE VITIN E RI 2004***


**stubllani** :wink: :lol:

vullneti
31-12-03, 10:44
TE GJITHE ANETAREVE TE KETIJ FORUMI UA UROJ VITIN E RI 2004...LE TE JETE KY VIT I REALIZIMIT TE DESHIRAVE DHE SYNIMEVE TUAJA

Zana
31-12-03, 13:08
:wink:

shpresa
02-01-04, 03:25
heeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy

urime viti ri te gjithve!

Ju realizofshin deshirat e juaja!

Edhe te mijat, normalitikisht......... :lol: :lol: :lol: