PDA

View Full Version : nje poezi per ...


genci_pz
03-01-04, 22:03
SHIU BIE PA PUSHIM NDERSA UNE NE DHOMEN TIME TE VETMUAR MENDOJ VETEM PER TY ...MENDOJ DITEN E PARE QE NE U NJOFTUAM DHE DUKE MENDUAR DITEN E PARE QE NE U NJOFTUAM E SHOH SE SA E PAKUPTIMT KA QENE JETA IME PA TY......JETA IME PA TY E DASHUR KA QENE VERTET E PAKUPTIMT SEPSE NUK KAM PASUR PER KE TE MENDOJ,...PER KEND TE QAJ ...NUK KAM PASUR KUJT TI THEM TE DUA ...NDERSA TASH KAM PER KE TE QAJ,..PER KE TE MENDOJ KAM KUJT TI THEM TE DUA DHE THEM ZEMER TE DUA TE DUA PERGJETHMON...