PDA

View Full Version : kur do te jet dita me e lumtur per shqiptaret!


gzim foniqi
17-02-04, 22:07
kur do te jet dita me e lumtur per shqiptaret. kur secili prej tyre te ket partin e vet krytar dhe antar te jet vete! kur secili prej tyre te ket gazeten e vet lexus dhe kryeredaktor i se ciles do te jet vete! athua do te jete e larget kjo dite! :idea:

kaedhemazi
19-02-04, 03:48
me lehte eshte ta nenqmosh vetveten sesa te jesh i tille qe te lavderoje dikush........PO te ishin te gjithe shqiptaret sikurse i pershkruan ti,nuk do te shkoje sot i lire ne kosove as ti as une.nuk do te kishte kurre ne histori ndonje levizje qe i kundervihet politikes se serbise.nuk do te kishte asnje Kompani shqiptare ne bote,nuk do te kishte nene tereza.Sa ke menduar per te hapur kete Teme???

Barbaroza
19-02-04, 09:23
Dita me e lumtur per ne do te jete atehere kur ta kuptojme se me vrasje,xhelozi,korrupsion,urrejtje mes nesh etj.,nuk shkohet perpara.Atehere mund te flasim se sa dem i kemi bere vetes dhe kemi stagnuar ne cdo sfere te jetes sone.Por,pyetja eshte sa do te zgjasin keto
marrezira qe po i bejme??!!!