PDA

View Full Version : kam etje


lordi
22-04-04, 19:18
kam etje dhe dua te pij
kam etje per ty dashuri
i zgjidh syt dua ta shikoj qiellin
mi liro kembet dua te vrapoj
me jep pak ver se kam etje
por me jep pak shpres mos
me le te vdes une ta fali jeten
barken e ruaj nga fundosja
por ta jep aromen e dashuris
pritja ime vret kujtimin
dhe dit vdesin njera pas tjetres
dhe mua vdekja po me troket ne porten
mretrore por ti nuk je ne vendin
e mbretreshes ...............................