PDA

View Full Version : POLITIKANES


Meli
24-04-04, 22:28
Anonimen desha ta pershendes per aftesit e saja, qe kish rreth politikes, dhe shoqeris . Une i admiroj shum femrat e zoja ne qdo pikpamje. Dhe deshiroj qe edhe femrat tona te perfshihen ne secilen lami te jetes. dhe kesaj vajze qe quhet anonime i deshiroj suksese , ne pune, dashuri ne jete ne pergjithesi dhe ne fund shpresoj te mos jet gjakovare.