PDA

View Full Version : Wordi dhe Excle ne shqip


hana
01-06-04, 11:04
A ka dal Wordi dhe Excle ne shqip dhe ku mundem ta gjej?

mendim
02-06-04, 11:56
Betim a e ke ti ne web tendin.

hana
02-06-04, 16:42
Pershendetje HANA Une PeR Veti Me Sa e di nuk ka dal wordi dhe exel ne shqip mirpo ka ndonje program si wordi edhe exel ne shqip qe i bejn persona te ndryshem por per word dhe exel ende ska dal edhe nuk ka me dal.Sepse pa autorizimin e kompanis qe e ka ba wordin dhe exelin ne pergjithsi ofisin ata persona te cilet e bej denohen

tung betim_15 nejse une kam degju qe kan dal ne Kosov programet e Wordit dhe Excelit me duket nga dy persona nuk e di saktesisht............faleminderit per informacionin

LInuX-FiXer
13-06-04, 16:05
Per Systemin Linux ka Word edhe Excel ne Shqip !

http://ooo-shqip.sourceforge.net/

GjIlAnAsI_cSi
24-08-04, 17:53
Per Systemin Linux ka Word edhe Excel ne Shqip !

http://ooo-shqip.sourceforge.net/

Spash as gje. qe mund te permendi te mire. Dowload\Programe nuk kishte apo vertet ishte vetem nje pjes e leximit qe mesonte kodet e gjera palidhje nejse.
Nejse Do mundohem un te gjej.. :)

Bye..


Gjith te mirat