PDA

View Full Version : Unable to connect to server (Network is unreachable)


GjIlAnAsI_cSi
24-06-04, 13:25
Ja pra dhe un deshta nje ndihme..nga ju. sepse shum her po kam probleme me keto sende. qe me ndodhin shum her. qe nuk mund te futem ne as nje Chat. hera e par qe me ka ndodh prej se rri ne IRC eshte para 3 jave.. me thonte keshtu. edhe nuk e di.. shum her me ndodh qe nga 2 or nuk mund te futem ne as nje Chat. as prej Web-it e as prej mIRC. edhe deshta ndihmen e disave ktu qe merren. me kete. send. se ku qendron problemi . kam provu e kam ndrru. Ip.. kam provu proksi por e njejta. gje me thot.. kam ndrru Script-in.. prap e njejta me del.. dhe mundeni te me Ndihmoni.. Dikush...?

Ja Kjo Eshte

************************************************** ***********
[14:07:29] * Connecting to irc.AlbaSoul.Com (6667)
[14:07:58] * Unable to connect to server (Network is unreachable)
[14:08:01] * Connect retry #1 irc.AlbaSoul.Com (6667)
[14:08:24] * Unable to connect to server (Connection timed out)
[14:08:27] * Connect retry #2 irc.AlbaSoul.Com (6667)
[14:08:50] * Unable to connect to server (Network is unreachable)
[14:08:53] * Connect retry #3 irc.AlbaSoul.Com (6667)
[14:09:16] * Unable to connect to server (Connection timed out)
[14:09:19] * Connect retry #4 irc.AlbaSoul.Com (6667)
[14:09:42] * Unable to connect to server (Network is unreachable)
[14:09:45] * Connect retry #5 irc.AlbaSoul.Com (6667)
[14:10:08] * Unable to connect to server (Connection timed out)
[14:10:11] * Connect retry #6 irc.AlbaSoul.Com (6667)
[14:10:34] * Unable to connect to server (Connection timed out)
[14:10:37] * Connect retry #7 irc.AlbaSoul.Com (6667)
[14:10:59] * Unable to connect to server (Network is unreachable)

************************************************** ***********
[13:58:10] * Connecting to irc.knaqu.com (6667)
[13:58:33] * Unable to connect to server (Connection timed out)
[13:58:36] * Connect retry #1 194.106.207.41 (6667)
[13:59:00] * Unable to connect to server (Network is unreachable)
[13:59:03] * Connect retry #2 194.106.207.41 (6667)
[13:59:26] * Unable to connect to server (Connection timed out)
[13:59:29] * Connect retry #3 194.106.207.41 (6667)
[13:59:52] * Unable to connect to server (Network is unreachable)
[13:59:55] * Connect retry #4 194.106.207.41 (6667)
[14:00:18] * Unable to connect to server (Network is unreachable)
[14:00:21] * Connect retry #5 194.106.207.41 (6667)
[14:00:44] * Unable to connect to server (Connection timed out)
[14:00:47] * Connect retry #6 194.106.207.41 (6667)
[14:01:11] * Unable to connect to server (Network is unreachable)

[14:23:10] * Unable to connect to server (Network is down)
[14:23:13] * Connect retry #1 194.106.207.41 (6667)
[14:23:13] * Unable to connect to server (Network is down)

************************************************** ***********

Keshtu me thot. nuk e di cfare ka. :(

Tung

GjIlAnAsI_cSi

GjIlAnAsI_cSi
24-06-04, 16:15
Kush Hacker. ti a?

o Zoteri 265KB/S rrjeti nuk eshte i dobet.. edhe mos i thauj vetes hacker.kur per nje send me te vogel me u .. Formatizu PC ;) qenke Amater po. a sa per Hacker. harroje. t`pershndes. sepse nuk po dishe send .. !!

ps: Ne psyBNC me lidhet ne CHAT por. me Ip reale. nuk futem dot Hiq :(
[17:00:56] <-psyBNC> Thu Jun 24 18:30:08 :User java2 () trying shqiperia.albasoul.com port 6668 ().
[17:00:57] <-psyBNC> Thu Jun 24 18:30:08 :User java2 () connected to shqiperia.albasoul.com:6668 ()

Ndihma juaj eshte prap e mirpritur. per te gjith ata qe din.:)

K-man
24-06-04, 23:08
a mos ki firewall qe po e ndalon lidhjen....

GjIlAnAsI_cSi
25-06-04, 00:51
Ku hamom e di kaja nanen krejt i kam provu . me IP rale nuk me ben. me Proksi. lidhet. zdi cka ka.. kaja nanen :( um kupi krejt edhe jam bo budall ne MSN spo me rrihet hic kjuu

GjIlAnAsI_cSi
26-06-04, 15:04
E gjeta.. hehehe isp-ja mi kish blloku Portat e chat-it 6667 edhe per qato i paska pasen fajet :D

tung njez..